Selecteer een pagina

Ervaar je Blokkades in je Energie of lijkt het dat je maar niet tot rust komt?

Een Access Bars™ Sessie brengt je lichaam en je hoofd tot rust. Daarnaast kan het lichamelijke klachten verlichten.

Wat is Access Bars™?

Access Bars is een zachte, hands-on methode die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten”en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven.

Tijdens een Access Bars™ sessie worden deze punten op en rond het hoofd voorzichtig aangeraakt om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten heeft.

Hoe werkt het?

Elk van deze 32 punten bevatten elektromagnetische lading. Dit is de lading van al je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad over een bepaald gebied van jouw leven. Deze lading zet je energie vast. Hierdoor is het moeilijk om iets anders te kunnen kiezen dan je altijd doet.

Een gevolg is dat je in vaste gedachtepatronen terecht komt. Het lijkt jouw waarheid te worden en je stapt steeds in dezelfde valkuilen. De lading die op deze punten ligt zorgt ervoor dat je in je hoofd geen ruimte meer hebt voor nieuwe indrukken. Je hoofd zit letterlijk vol. Je raakt hierdoor snel overprikkeld, geïrriteerd, boos, verdrietig of opgejaagd. Je gaat malen. Het is net alsof je hoofd vol zit. Je weet dat je rust wil in je hoofd, maar weet vaak niet hoe.

Door een AccessBars™ Sessie wordt de opgebouwde lading moeiteloos losgelaten.

Acces Bars ™ Sessie – Volwassenen

Ben jij op zoek naar een effectieve methode om weer rust en ruimte in je hoofd te ervaren, om je weer goed te voelen, om meer van het leven te genieten en om jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven?Access Bars zorgt onder meer voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Een Access Bars behandeling ontlaadt je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen.

Tarieven:

Acces Bars ™ Sessie – Volwassenen 60 min €80,00 

Access Bars™ voor Volwassenen kun je o.a. inzetten bij:

*Angsten & Fobieën
*Trauma’s & Verdriet
*Hoofdpijn & Migraine
*Allergieën & Intoleranties
*Meer Rust in het hoofd & lichaam
*Meer Zelfvertrouwen & Faalangst*Ervaren van Stress & Perfectionisme
*Beter luisteren, Beter Communiceren
*Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS)
*Verbetering van Concentratie & Meer in het NU zijnOndersteuning bij Lichamelijk ziek zijn (MS, Kanker, Fibromyalgie, Reuma, enz).

Acces Bars ™ Sessie – Kinderen

Kinderen hoeven vaak slechts kort behandeld te worden. Bij hen is de lading nog niet zo opgebouwd. Dit houdt in dat je ze soms binnen 30 tot 60 minuten alweer kunt helpen om alle opgedane prikkels van een dag los te laten. Hierdoor worden ze minder snel boos, reageren minder overprikkeld, zijn minder moe en gestrest. Mooi gereedschap dus en thuis wordt het daardoor een stuk rustiger, gezelliger en meer ontspannen.

Kinderen worden de hele dag overstelpt met informatie; op school, thuis, de sport en door de mensen om hun heen, via televisie en computers. Al deze prikkels van buitenaf worden kinderen soms even te veel. Ze kunnen zich niet meer gedragen op de manier die ze willen. Worden boos, geïrriteerd en moe.

Wat als je Kind zou kunnen helpen?

Tarieven:

Acces Bars ™ Sessie – Kinderen tot 12 jaar 30 min €45,00   

Access Bars™ voor Kinderen kun je o.a. inzetten bij:


*Angsten & Fobieën
*Trauma’s & Verdriet
*Meer Zelfvertrouwen
*Allergieën & Intoleranties
*Slaapproblemen & Bedplassen
*Meer Rust in het hoofd & lichaam
*ADHD, ADD, HSP, Autisme, PDDNOS
*Ervaren van Stress, Perfectionisme
*Faalangst, Dyslexie, Dyscalculie etc.
*Woedeaanvallen & Gedragsproblemen
*Buikpijn & Hoofdpijn, moeite met school
*Beter Luisteren & Communiceren, beter Concentreren
*Kinderen die min of meer constant in de ‘vechtmodus’ staan.

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Tijdens de AccessBars™ Sessie

Er worden beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen moeiteloos en gemakkelijk opgeruimd. Sommige mensen vallen tijdens de sessie ontspannen in slaap. Dit is geen enkel probleem. Je hoeft niet actief iets te doen om het te laten werken en soms kun je in je slaap veel makkelijker ontvangen en loslaten.Tijdens de sessie mag je gewoon praten en vragen stellen. Uiteraard is het ook goed om niet te praten tijdens de sessie.
Door het loslaten komt ruimte voor heling en verandering. Ruimte voor vreugde én meer Jij!Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met een computer. Alles wat we meemaken wordt opgeslagen op je harde schijf. Het krijgen van een Access Bars™ sessie is te vergelijken met het opruimen van bestanden de harde schijf in je computer, zodat er meer ruimte komt. Ruimte om het zelfhelend vermogen te activeren en veranderingen op gang te brengen.
Access Bars™ heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen. Er kan verandering optreden op gebied van bijv. slaap, gezondheid, gewicht, geld, seks en relaties, angst, stress en nog veel meer. Access Bars™ helpt je om moeiteloos je hoofd ‘leeg’ te maken. Even weg uit het denken en ruimte om te ‘Zijn’.

Wat levert een Access Bars™ Sessie op?

Rust in je Hoofd en Lichaam

Een Access Bars™ Sessie zorgt ervoor dat je hele systeem letterlijk tot rust komt. Je “Moet“ even helemaal niets. Na de Sessie ervaar je een diepe Lichamelijke rust. Grote kans dat het daarnaast eindelijk rustig is in je Hoofd!

Verlichting van Fysieke Klachten

Je lichaam is oneindig krachtig en geeft niet voor niets signalen. De Sessie geeft je lichaam een duwtje in de goede richting om zichzelf te helen, waardoor je klachten worden verlicht.

Vernieuwde Energie

Doordat je blokkades hebt los gelaten in je lichaam en in je Hoofd, kan de energie vrij stromen en krijg jij ook meer energie! Alles voelt minder zwaar en je hebt weer zin om dingen te ondernemen.

Praktisch

Een Access Bars™ Sessie brengt je lichaam en je hoofd tot rust. Daarnaast kan het lichamelijke klachten verlichten.

De Kosten voor een Access Bars™ Sessie:

Volwassenen: 60 min €80,00

Kinderen tot 12 jaar: 30 min €45,00

Je kunt betalen per pin, tikki of contant in de praktijk. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

De Access Bars™ Sessies vinden plaats bij Para Centrum de Roos (Jeruzalemstraat 51, 3061GM, Rotterdam) 

Veelgestelde vragen

Ik loop bij een psycholoog of andere hulpverlener, kan dit samen?

Ja hoor, het is vaak een mooie aanvulling. Laten we even contact hebben om jouw situatie te onderzoeken.

Waarom een Access Bars™ Sessie?

Een Access Bars™ Sessie brengt je lichaam en je hoofd tot rust. Daarnaast kan het lichamelijke klachten verlichten.

Je “Moet“ even helemaal niets. Na de Sessie ervaar je een diepe Lichamelijke rust. Grote kans dat het daarnaast eindelijk rustig is in je Hoofd!

Hoe anderen een Access Bars™ Sessie ervaren hebben:

Ik kreeg voor het eerst een access bars behandeling, één van de meest ontspannende behandelingen die ik ooit gehad heb. Ik heb al andere behandelingen o.a. reiki gehad, maar dit was bijzonder en zeer ontspannend. Je ligt ongeveer een uur op een massagetafel en wordt licht op diverse plekken op je hoofd een poos aangeraakt. Ik voelde al vrij snel van alles stromen in mijn hoofd en mijn lichaam.Verschillende emoties kwamen los, angst en liefde, maar ook een beeld dat mijn hoofd open ging en er van alles wegstroomde. Ik kreeg dorst en tintelingen in mijn benen. Mijn lichaam voelde loom en zwaar en ik viel bijna in slaap. Ik heb heerlijk diep geslapen die nacht en de volgende ochtend voelde ik me fysiek en mentaal opgeruimd.”

Warme groet Diana , Rotterdam

Ik kwam voor een behandeling Access Bars. Blanco de behandeling in gegaan en gewoon ervaren wat het zou doen. Na een fijne ontspannende behandeling voelde ik dat er weer ruimte was in mijn hoofd. Ik had meer energie en was vooral een stuk relaxter!‘s Avonds was ik erg moe, maar de volgende dag had ik veel energie. Eindelijk twee klussen gedaan waar ik heel erg tegenop zag… ik heb erg genoten!

Warme groet Rachel, Amsterdam

Interesse in een Access Bars™ Sessie?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op

Bellen kan ook naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.