Cursus Gidsen en Engelen - Jolanda van Bavel 06 - 45 62 42 75

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Cursus Gidsen en Engelen

Start : Donderdag  17 September 2020 
Meldt je aan voor de Cursus  Gidsen & Engelen : klik hier

Bij Para Centrum De Roos kun je een cursus Gidsen & Engelen volgen.

In deze cursus leer je wat Gidsen & Engelen zijn en wat ze voor je zouden kunnen betekenen. Gidsen hebben niet met een geloofsovertuiging of levenswijze te maken. 
Gidsen zijn er gewoon voor u en mij ongeacht wat u gelooft of wat voor godsdienst je hebt.Tijdens deze Cursus gaan wij het hebben over Gidsen die iets meer in je eigen kring voorkomen. 
Gidsen zullen altijd behoren tot uw directe zielengroep en waarschijnlijk tot je zielenfamilie.Gewoonlijk heb je elkaar in de loop van verschillende incarnaties ontmoet. 

Af en toe gebeurt het dat een gids een tweelingziel is, omdat het mogelijk is dat de ene zielenstengel sneller evolueert dan de andere.Je gids zal een persoonlijkheid aannemen die u waarschijnlijk uit een vorig leven herkent. Als je bijvoorbeeld eens een gelukkig leven hebt geleid als indiaan in een stam met een wijs opperhoofd, kan je gids zich manifesteren in de kledij van een indiaans opperhoofd, compleet met hoofdtooi en adelaarsveren.In elke godsdienst heb je wel een Gids. Alleen iedereen noemt deze anders, zoals: Jezus Christus, Boeddha, Mohamed, Krisna, Moeder Theresa en anderen.Als een gedeelte van je spirituele reis zich in Atlantis of Tibet heeft afgespeeld, kan je gids kleding dragen die je herinnert aan vroegere kennis en aspiraties.Als gidsen zich als een bepaalde persoon manifesteren wil dat niet zeggen dat ze die persoon ook zijn, hoewel die persoonlijkheid wel in hun essentie is geïntegreerd.

Engelen zijn als mensen, die doorschijnend zijn. Het zijn wezens die “licht” doorgeven en die geheel uit licht bestaan. Ze hebben nooit op aarde geleefd (behalve aartsengel Metatron). 
Hierin verschillen ze duidelijk met de mensen.Engelen kennen geen emoties, ze leven geheel vanuit liefde en licht, ze maken geen verschil in mensen en oordelen niet over ons. Waar zij zijn wordt alles helder en zuiver. Het zijn wezens vol liefde, die ons begeleiden in ons leven tot het hiernamaals.Je bent met iets bezig en het wil maar niet lukken. Opeens ontvang je langs een onzichtbare antenne een ingeving.Of iemand ontvangt een soort bevel om je te benaderen en je te helpen, je tot steun te zijn, je een duwtje in de goede richting te geven of om je te troosten. “Je bent een Engel” zeg je dan.Maar Engelen komen niet zomaar. Ze hebben respect voor de vrije wil van de mens.Als je hun vraagt om hulp en dan zullen ze altijd komen.Ze komen dikwijls geheel onverwacht, zijn soms onopvallend aanwezig, wijzen je de weg en verdwijnen weer. Sommige mensen hebben al heel wat Engelen ontmoet.Engelen zijn niet altijd zichtbaar, maar ze zijn er altijd, bereid om te helpen aan mensen die om hulp vragen. Ze helpen alleen zolang het niet tegen de wil van God en jouw goddelijke bestemming in gaat.Soms zullen wensen niet vervuld worden en soms anders dan verwacht. Maar je zult altijd hulp ontvangen.


In deze cursus leert u o.a.:
* Wie is uw gids en/of Engel?
* Hoe kom ik in contact met mijn gids en/of Engel?
* Je krijgt je Engelen “Vleugels“

Meer informatie over de cursus:

Start: 17 September 2020
Duur: 6 lessen
Data`s: 17 en 24 September, 1,8,15 en 22 Oktober 2020
Kosten: € 200,- (incl. lesmateriaal)
Tijdsduur: 20:00 – 22:30 
Locatie: Zoom of Skype

De Gidsen & Engelen Cursus start met minimaal 6 personen


Zou je willen weten wie je Gids is?
Dan is deze Cursus Gidsen iets voor Jou!

Als je deel wilt nemen aan de cursus Gidsen & Engelen: klik hier

Als je vragen hebt neem dan  contact op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75

Of stuur een bericht naar: info@paracentrumderoos.nl

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu