Ervaar je Blokkades in je Energie of lijkt het dat je maar niet tot rust kunt komen?

Maak een afspraak

Een Ontspannende Behandeling lost blokkades op en zorgt voor vernieuwde energie en rust in je lijf.

In deze drukke maatschappij “moet” je van alles. Grote kans dat je allerlei ballen omhoog moet houden, op je werk, als ouder, in je relatie, als vriend(in)… Het huishouden gaat ook niet bepaald vanzelf en dan hebben we het nog niet eens over de onverwachte gebeurtenissen die altijd op het verkeerde moment komen. Zeker als je de afgelopen periode iets ingrijpends hebt meegemaakt, dan is het bijna vanzelfsprekend dat je lichaam en geest te weinig rust gehad heeft.

Een behandeling brengt je lichaam en je hoofd tot rust. Daarnaast kan het lichamelijke klachten verlichten.

Een behandeling is echt een cadeautje voor jezelf!

Reiki Behandeling

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk ,als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Door middel van handoplegging heb je een wijze van ‘genezen’ gevonden, die het proces van ‘genezen’ zowel op het geestelijke als op het lichamelijk vlak op gang brengt.

Terwijl je relaxt ligt op de lounge stoel, wordt door middel van verschillende en bepaalde handposities universele energie doorgegeven. Als je het onplezierig vindt om direct aangeraakt te worden dan houd ik mijn handen enige centimeters boven je lichaam. Aanrakingen en alle posities die je als onplezierig ervaart, worden uiteraard vermeden. Reiki vindt altijd de juiste weg.

Reiki op Afstand

Ik stuur met behulp van symbolen de universele energie (Reiki) naar je toe. Hierbij is de intentie van mij het belangrijkste. De symbolen zijn een sleutel waarmee het makkelijker is om toegang tot de Reiki energie te krijgen. De behandeling is verdeeld over 3 dagen van elk 15 minuten.

Tarieven:

* Reiki Behandeling 60 min €65,00 of 90 min €95,00

* Reiki op Afstand €65,00 (onderverdeeld in drie dagen)

Healing

In ons lichaam en om ons heen bevindt zich energie. Je bent je daar misschien niet altijd bewust van. Als je niet lekker in je vel zit, is de kans groot dat er ergens een blokkade is in die energie. Als er teveel energieblokkades in je energieveld zitten, kan je je lichamelijk en geestelijk niet goed voelen.

Tijdens een healing werk ik aan het herstellen van het energieveld van je lichaam ( = Chakra`s) en je Aura. Als healer dien ik als kanaal van energie en bewustzijn. Ik stem op jouw energie af en laat energie via mijn handen naar jou stromen. De energie komt in contact met jouw energieveld en zorgt ervoor dat het zelf herstellend genezend vermogen van jou wordt gestimuleerd.

Hierdoor kunnen blokkades in jouw energieveld verdwijnen. Een healing brengt je lichaam in een andere frequentie, hierdoor ontspant je lichaam en kan het herstellen en weer in balans komen. Een healing is rustgevend en hierdoor vooral geschikt voor mensen met stress klachten, ernstige vermoeidheid, astma/bronchitis, darm- en spijsverteringsklachten etc. Ook helpt het om in een moeilijke situatie rust en liefde te ervaren zodat er wat afstand komt van de lastige situatie waarin je je bevindt, zodat je weer makkelijk verder kan.

Healing op Afstand

De behandeling is verdeeld over 3 dagen van elk 15 minuten. Ik maak jou energie schoon en kijk of er blokkades zijn, tevens voel ik of jouw huis goed aan voelt in energie.

Tarieven:

* Healing Behandeling 60 min €65,00 of 90 min €95,00

* Healing op Afstand €65,00 (onderverdeeld in drie dagen)

Chumpi Stone Healing

De chumpi stones, khuyas, is een set van stenen. De stenen zijn dragers van heilige energie die in verbinding staan met de Apu’s in de Andes, Peru. Het aantal bulten op een chumpi steen vertegenwoordigd een Apu’s of heilige berg.

Deze set chumpi stenen bestaat uit 7 stenen met op iedere steen een archetype, is verbonden met een chakra, een (kracht) plaats in de Andes. In elke steen is een archetype gegraveerd, zoals: de jaguar, slang, condor, kolibrie, zon, maan.

Deze zeer krachtige healing methode met de bekende Chumpi Stones uit Peru, blijkt enorm krachtig voor iedereen die er een ontvangt. Ieder krijgt daarbij die dingen naar zich toe die voor hem of haar van belang zijn. Dit kan zowel fysiek als mentaal als op zielsniveau zijn, afhankelijk van wat er nodig is. Er zijn tijdens de healing mooie reizen gemaakt, veel warmte waargenomen, en ook de zielsdelen zijn voelbaar teruggekeerd. De chumpi’s, vergelijkbaar met wat wij kennen als chakra’s, zijn banden van kracht op en rond het lichaam, waarmee onze energie verbonden is aan verschillende fysieke en mentale aspecten van ons lichaam.

Een healing met de chumpi stones brengt deze chumpi’s (= Chakra`s) in balans, voorziet ze van kracht, haalt oude en vuile energie weg en brengt kracht en energie terug waar mogelijk. Ook bevat deze healing een gedeeltelijke soulretrieval, waarbij afgesplitste deeltjes van de ziel worden teruggeroepen, zodat je weer heel kunt worden, en je trauma’s, angsten, schrik momenten en pijnen kunt verwerken en helen. Tijdens de healing wordt er gewerkt met de chumpi stones uit Peru. Deze zijn daar gemaakt van uitgehouwen steen, en bewerkt door Paco’s met de juiste kennis en respectvolle benadering.

 

Tarieven:

* Chumpistone Behandeling 60 min €65,00 of 90 min €95,00

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Belangrijk

Een behandeling, sessie, consult of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Hoe werkt een Behandeling?

Een behandeling wordt over het algemeen als zeer ontspannend ervaren, en zet vaak een hoop in beweging. Je bent welkom voor de behandeling in mijn knusse, warme en rustige behandelruimte op de relaxstoel.

Tijdens de behandeling check ik altijd wat je nodig hebt. Een dekentje? Wil je graag muziek, of juist niet? Heb je verder nog iets nodig?

Afspraken vinden plaats in mijn praktijk, maar kunnen eventueel ook op afstand plaatsvinden. Alles is immers energie! Ik kan makkelijk afstemmen op jou, ook als je niet in de buurt bent. Je zorgt dan zelf voor de nodige rust en ruimte en een zoveel mogelijk ontspannen lichaamshouding.

Afhankelijk van welke behandeling het beste aansluit, stuur ik je energie en los ik blokkades op. Het kan zijn dat je je na een behandeling heel moe voelt, of dat je bijvoorbeeld spontaan een huilbui krijgt. Dit hoort erbij. De kracht van de behandeling kan nog een aantal dagen doorwerken.

Energiewerk is best ongrijpbaar, zeker als je er nog niet bekend mee bent. Ik kan je er nog meer over uitleggen, maar het zal waarschijnlijk nooit volledig te begrijpen zijn met je “hoofd”, je moet het zelf ervaren. De behandeling zorgt voor rust (en hoe vaak hebben we dat nou echt…), wat ervoor zorgt dat je lichaam zichzelf kan herstellen.

 Wat levert een Behandeling op?

Rust in je Hoofd en Lichaam

De behandeling brengt je hele systeem letterlijk tot rust. Je “moet” even helemaal niets. Aan het einde van de behandeling zijn blokkades uit je energieveld gehaald en ervaar je een diepe, lichamelijke ontspanning. Grote kans dat het daarnaast eindelijk rustig is in je hoofd!

Verlichting van Fysieke Klachten

Je lichaam is oneindig krachtig en geeft niet voor niks signalen. Je lichaam geeft continu boodschappen. Het kan zijn dat je daar informatie over doorkrijgt tijdens de behandeling. De behandeling geeft je lijf een duwtje in de goede richting om zichzelf te helen, waardoor jouw fysieke klachten worden verlicht.

Vernieuwde Energie

Doordat blokkades zijn opgelost, kan de energie vrij stromen en krijg jij ook meer energie! Alles voelt minder zwaar en je hebt weer zin om dingen te ondernemen.

Praktisch

Een behandeling is altijd op maat.

De kosten voor een Behandeling:
Reiki, Healing en Chumpi stone: 60 minuten – €65,00
Reiki, Healing en Chumpi stone: 90 minuten – €95,00

Afstand Behandeling:
Reiki of Healing : €65,00 (onderverdeeld in 3 dagen)

De behandelingen vinden plaats bij Para Centrum de Roos ,Jeruzalemstraat 51, 3061GM, Rotterdam. (Betaald parkeren) of op Afstand.

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

Veelgestelde vragen

Ik loop bij een psycholoog of andere hulpverlener, kan dit samen?

Ja hoor, het is vaak een mooie aanvulling. Laten we even contact hebben om jouw situatie te onderzoeken.

Voor wie is een Reiki behandeling of Healing geschikt?

Een reiki behandeling of healing is voor zowel volwassenen als kinderen geschikt. De energie waarmee in contact gekomen wordt is afgestemd op de ontvanger. Als je (hoog)gevoelig bent, kun je veel baat hebben bij een behandeling. Je lichaam reageert vaak sterk op energie. En juist als je (hoog)gevoelig bent, heb je vaak extra snel “last” van de wereld om je heen, doordat die jou uitput.

Heeft een Behandeling alleen effect als ik er in geloof?

Nee ook als je sceptisch bent of vraagtekens hebt, doet de energie zijn werk wel. Wel is het zo dat je er enigszins open voor moet staan. Ik raad het af om te komen als je alleen op advies van iemand anders komt en er zelf niets voor voelt.

Belangrijk

Een behandeling, sessie, consult of een andere dienstverlening van
Para Centrum De Roos kan niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Wat anderen zeggen:

Ik ken Jolanda al 20 jaar .
In deze 20 jaar heb ik veel met haar gedaan en beleefd.
Door haar heb ik mij spiritueel verder kunnen ontwikkelen en heeft mij vanuit de spirituele wereld veel laten ervaren . Zij is rustig, positief en heeft een enorme spirituele kennis, waardoor zij veel inzichten heeft en geeft.

Ook haar healingen die zij geeft hebben altijd een uitwerking die zijn sterk merkbaar en gaan verder dan de gewone aanrakingen.
Ik vind haar een vakvrouw in haar spirituele werk en ben blij dat ik haar heb leren kennen.

Jeannette, Rotterdam

 Ik beveel Para Centrum De Roos graag aan bij mensen die geïnteresseerd zijn in de spirituele wereld.
Ik ben heel selectief met paragnosten en toen ik 15 jaar geleden een cursus intuïtieve ontwikkeling volgde voelde Jolanda gelijk goed aan.
Jolanda ziet snel je situatie waar je in zit en helpt je met tips. Het is aan jezelf wat je ermee doet. Soms heb je sneller resultaat bij Jolanda dan een psycholoog zeg ik wel eens. Ook kom ik voor reiki behandelingen bij Jolanda je gaat als herboren naar buiten. Wil je een vertrouwde sessie maak een afspraak met Jolanda!

Karin, Schoonhoven

Interesse in een Behandeling?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op

Bellen kan ook naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.