Wil je weten wat Hypnose voor jou zou kunnen betekenen?

Tijdens deze Workshop leer je iemand in hypnose te brengen , Regressietechnieken en Zelfhypnose.

Workshop De Kracht van Hypnose 


In deze workshop laat Hypnotherapeut Jolanda van Bavel je  kennismaken met de kracht van hypnose. Je leert wat hypnose wel en niet is en hoe je het kan toepassen om jouw leven gemakkelijker te maken.

Geniet jij van het leven? Ben je wie je wilt zijn? Ben je werkelijk ontspannen en gelukkig? Helaas worden velen van ons geblokkeerd door stress, angst of pijn. Ze leven niet maar worden geleefd. Ten onrechte. Geluk bepaal je voor een groot deel zélf. Met af en toe een beetje hulp. De Kracht van Hypnose brengt vanuit een diepe ontspanning de inzichten om een vrij, gelukkig en succesvol leven te leiden.
In de workshop ga je ontdekken wat hypnose voor jou persoonlijk kan betekenen.

De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in Hypnose en hypnotherapie. Hypnose is ook een krachtige tool voor zelfontwikkeling en het verbeteren van je vaardigheden. Naast de theorie is er natuurlijk ruimte voor praktijk. Je leert hypnose technieken door te oefenen met de andere deelnemers. Na afloop weet je wat Hypnose is, heb je ‘De Kracht van Hypnose’ ervaren, weet je hoe het werkt en hoe je het in kan zetten in je leven.

Workshop De Kracht van Hypnose

Wat is Hypnose?

Hypnose is een bijzondere bewustzijnstoestand. Het is te vergelijken met ‘opgaan’ in een spannende film of ‘in’ een spannend boek zitten. Je bent de omgeving dan even helemaal vergeten. Onze zintuigen zijn wel in staat om alles om ons heen waar te nemen, maar het dringt schijnbaar niet tot ons door. Hypnose is dan ook geen magie. Slapen en dromen zouden dan ook magie zijn.

Hypnose kan iedereen leren! 

Je krijgt zelf meer… Zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, passie, gevoelens van geluk, energie en vul maar in allemaal… Dat is wat je allemaal gaat krijgen na deze dag.

Voor wie is de Workshop?

De Workshop “De Kracht van Hypnose” is een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar hypnose, wil weten wat hypnose is, wil ervaren hoe krachtig hypnose werkt en wil ontdekken hoe hypnose op een positieve manier in te zetten is in zijn/haar leven en werk.

De inhoud van de workshop:
* Wat is hypnose?
* Waarvoor kun je hypnose gebruiken?
* Je leert verschillende inducties toe te passen
* Zelfhypnose, wat is het en hoe pas je het toe?;
* Regressie technieken
* En meer…

Waar wordt de Workshop Kracht van Hypnose gegeven?

Bij Para Centrum De Roos en start met minimaal 4 en maximaal 8 personen. Inclusief Thee, Koffie & Lunch.

Tijden & Dagen :

De Workshop Kracht van Hypnose wordt op een Zaterdag gegeven van 10 tot 16 uur.

Tarief:

* Zaterdag € 175,00 

inclusief Cursusmateriaal

 

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Belangrijk
Vragen zoals “Hoe oud word ik?” en/of ”Heb ik een ziekte?” kan ik niet voor je beantwoorden. Ook vragen over geld kan ik niet voor je beantwoorden. Ik ben geen arts en ik beschik niet over andermans leven zoals God dat doet. Ik vind de geestelijke gesteldheid van de mens veel belangrijker dan de materialistische wereld.

Een behandeling, sessie, consult of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Hoe werkt het vinden van antwoorden door middel van een Spiritueel Consult?

Tijdens een Spiritueel consult stem ik mijn hoger bewustzijn af op jouw hoger bewustzijn. Ik krijg dan beelden, woorden, geuren of andere dingen door die mij informatie geven met betrekking tot jouw vraag. Je kunt kiezen voor een spiritueel consult omdat je simpelweg nieuwsgierig bent en graag een andere kant van een situatie wil belichten.

Je kunt ook kiezen voor een reading als je het op dit moment moeilijk hebt en als een situatie uitzichtloos lijkt of als je even niet lekker in je vel zit. Een reading is echter niet bedoeld als kant-en-klare oplossing.

Wat ik door krijg tijdens een spiritueel consult, gaat voorbij alle zichtbare en uiterlijke omstandigheden waar je waarschijnlijk zelf al vaker naar gekeken hebt. Het gaat verder dan de materie. Het uitgangspunt is dat alles bestaat uit energie. Ik stem me af op jouw energie en op jouw ziel.

Het kan zijn dat ik woorden geef aan iets wat jij wel gevoeld hebt, maar waar je zelf je vinger nog niet helemaal op kon leggen.

Een spiritueel consult geeft je meer inzicht en overzicht, maar kan ook bestaande processen activeren of sneller laten verlopen en laat je anders naar jezelf en jouw situatie kijken, waardoor je bijna als vanzelf meer rust en ruimte voor iets nieuws zult ervaren.

Wellicht heb je nog niet eerder een spiritueel consult gehad en vind je het spannend. Dat snap ik! Dat is niet erg. Alles mag er zijn. Een consult kan soms confronterend zijn, maar is altijd helend en liefdevol.

Wat levert een Spiritueel Consult op?

Duidelijkheid

Je hebt nieuwe inzichten gekregen en je kunt de situatie nu vanuit verschillende hoeken bekijken. Dit heeft voor duidelijkheid op je pad gezorgd. Je weet nu beter welke stappen je kunt nemen en je voelt je daar zelfverzekerd over.

Rust

Je voelt je letterlijk lichter door de antwoorden die je hebt gekregen. Je weet wat je te doen staat, en dat geeft rust. Rust in je hoofd, én in je lichaam. Alles is op zijn plek gevallen en je kunt weer vooruit.

Nieuwe Energie

Je voelt je gesteund en je voelt je vol vertrouwen. Je ziet het grotere geheel, en weet waarom de situatie is zoals hij is. Je weet welke stappen je kunt nemen, en dat geeft naast rust ook nieuwe energie. Je kiest voor jezelf en hebt zin om door te gaan met de volgende stap die zich ontvouwd heeft.

Praktisch

Een Spiritueel Consult duurt gemiddeld 60 minuten en kost €75,00 Liever een kort consult van 30 minuten €40,00 of een extra lang consult van 90 minuten €100,00. Dat kan.

De Consulten vinden plaats in mijn praktijk ( Jeruzalemstraat 51 in Rotterdam) of online of telefonisch. Je kunt ingeven wat je het liefste wilt op het formulier om een afspraak te maken.

Je kunt betalen per pin, tikki of contant in de praktijk. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Liever een consult bij jou thuis? Dat kan ook. Je betaalt dan het tarief, €10,00 extra plus €0,31 reiskosten per km.

Bij mij in de praktijk mag alles er zijn! Geen vraag is raar en je hoeft je dus ook niet te schamen. Je bent welkom met alles wat je bij je hebt.

Veelgestelde vragen

Ik loop bij een psycholoog of andere hulpverlener, kan dit samen?

Ja hoor, het is vaak een mooie aanvulling. Laten we even contact hebben om jouw situatie te onderzoeken.

Werkt dit altijd?

In een spiritueel consult vertel ik jou wat ik door krijg. Ik probeer dat zo goed mogelijk te vertalen in woorden en beelden, zodat jij begrijpt wat ik bedoel en je zelf de link kunt maken met jouw eigen situatie. Heel soms komt het voor dat je bepaalde dingen niet kunt plaatsen. Het kan zijn dat ik dan iets door krijg wat misschien nog niet aan de orde is op dit moment. Sommige boodschappen begrijp je nu misschien nog niet, maar later wel. Aangezien we continu samen in verbinding staan, stem ik me zo goed mogelijk met je af en kun je vragen stellen als je iets niet begrijpt.

Hoeveel spirituele consulten zijn er nodig?

Ik krijg veel mensen in mijn praktijk die geregeld terug komen voor een nieuw consult. Wat er dan nodig is, is geheel afhankelijk van jouw situatie op dat moment. Ik denk graag met je mee.

Wat kost een consult?

30 min: € 40,00 p.p
60 min: € 75,00 p.p
90 min: € 100,00 p.p

WhatsApp € 20,00 (3 vragen)
E-mail € 30,00 (4 vragen)

Wat anderen zeggen:

Jolanda van Bavel heb ik jaren geleden leren kennen als een integere, warme persoonlijkheid. Haar adviezen, gevraagd en ongevraagd zijn oprecht en zetten je altijd weer aan het denken.

Verder heeft zij geduld en geeft je de ruimte om vragen te stellen, indien er onduidelijkheden zijn.

Amal, Enschede

Mijn ervaringen bij Jolanda, Para Centrum Roos is eigenlijk niet in woorden te omschrijven.
Ben reeds jaren een vaste bezoeker en vele cursussen gevolgd van intuïtieve ontwikkeling tot hypnose behandeling. Daarnaast ook Spirituele consulten gedaan.
Mijn leven is positief veranderd voor mezelf en mijn omgeving, enkele vrienden en familieleden hebben mij hierin gevolgd en bezoeken Jolanda ook regelmatig.
Jolanda neemt haar roeping erg serieus en is een heel lief mens.

Joyce, Capelle a/d IJssel

Antwoord op vragen zodat je weer verder kunt?

Boek een Spiritueel Consult

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.