Selecteer een pagina

Disclaimer

Algemeen

Para Centrum De Roos en is een eenmanszaak, gevestigd te (3061GM) Rotterdam aan de Jeruzalemstraat 51. Ik sta ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 24342201, is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website https://www.paracentrumderoos.nl/
Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming.
Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.
Para Centrum De Roos streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Para Centrum De Roos aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.
Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Para Centrum De Roos niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Een spiritueel / paranormaal consult, een behandeling of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Para Centrum De Roos zal dan ook nooit een advies geven over medische zaken, medicijnen of behandelingen bij een reguliere arts of psycholoog. Een paranormale sessie,inwijding of een behandeling kan mogelijkerwijs wel een aanvulling zijn. Je dient dit altijd te bespreken met de behandelend arts / psycholoog.
Para Centrum De Roos kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Vragen of klachten

Heb je vragen / klachten of opmerkingen over onze disclaimer?
Deze kun je mailen naar : Info@paracentrumderoos.nl