Selecteer een pagina

Spirituele Inwijdingen

Een Spirituele Inwijding is een boodschap voor jou diepste innerlijke zelf, deze ontvang je puur en zuiver in je hart.
Afspraak maken voor een Sessie

Tijdens de Spirituele Inwijding ontvang je je eigen afstemming in energie vanuit het Universum.

Naast Reiki Tera Mai , Seichem & Shambhala zijn er nog meer energiesystemen waarin je een afstemming kunt ontvangen, Deze inwijding ontvangt je door middel van het Hogere zelf en de intentie die via de energie bekrachtigt wordt.

Hoe ervaar je de inwijding?

Ik geef je de inwijding met intentie via de kosmos, in je aura als een zaadje die mag gaan bloeien en groeien, dit heeft uiteraard tijd nodig. Je doet elke dag een kaars ritueel gedurende 3 weken, zodat de inwijding sterker en krachtiger wordt. Elke inwijding die vanuit onze intentie wordt doorgegeven zal bij de ontvanger datgene tot stand brengen wat de bedoeling is. Tevens versterkt het eigen bewustzijn en je maakt veel meer contact met je ziel. Ondersteund om nieuwe uitdagingen aan te gaan, doordat je meer licht, levenskracht en liefde in je energiesysteem ervaart.

Akasha Records 

Wat zijn de Akasha Records?
De Akasha Records zijn een energetische afdruk van elke gedachte, actie, emotie en ervaring die ooit heeft plaatsgevonden in de tijd en ruimte.Ze zijn een etherische, holografische opslagplaats van informatie voor het menselijk bewustzijn voor het verleden, het heden en mogelijkheden voor de toekomst.De energie van de Akasha Records is de energie van Liefde! De Akasha Records zijn “geschreven” met een subtiele stof genaamd Akasha.

Hierin bevindt zich de energie van Liefde die tot alles doordringt en leidt tot in het Heelal. De Akasha is overal en altijd beschikbaar. Iedereen heeft op elk moment toegang tot de informatie van de Akasha Records. Zowel intuïtie als wetenschap vangen elke dag een glimp op van de goddelijke wijsheid in de Akasha Records. Iedereen in het heelal draagt bij aan en heeft toegang tot de Akasha Records. Want wij zijn allemaal gemaakt door en verbonden met de energie van liefde. Door ons goddelijk geboorterecht hebben we die toegang tot de goddelijke wijsheid en kennis in de Akasha Records.

Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief bevat kosmische informatie en staat bekend als de Akasha Kronieken. De Akasha Kronieken zijn een bewustzijnsdimensie, daarin liggen alle gegevens van elke ziel, ook die van jou. En de reis die je nu moet maken ligt daar opgeslagen. Deze gegevens zijn opgeslagen in de vorm van energie en deze energie kan omgezet worden in informatie. Deze informatie kan gelezen worden via een Akasha reading.

Stel je een enorme bibliotheek voor, waarin op een plank je levensboek staat. In je levensboek (het archief van je ziel) kun je alles lezen over wie je bent geweest in je vorige levens en wat je eventueel daaruit geleerd hebt. Al je emoties en kennis staan in je levensboek opgetekend. Ook staat in je levensboek je programma van je leven in het hier en nu.

De Akasha Kronieken bieden je een bijzondere en interessante plek waar je je overzicht kunt vinden. Een hele andere kijk op zaken in je leven waardoor je meer inzicht krijgt in: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ook inzichten in de mogelijke projecten die je zou willen gaan ondernemen of nu al aan het ondernemen bent. Dit overzicht is geheel voor jou alleen, want dit wordt door jou gemaakt door je levens te leven en je kennis daarin te verkrijgen.

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in  andere energie systemen.

Tarief

Een inwijding – 60 minuten € 125,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

De Atlantische & Gaia Afstemmingen

Deze zijn persoonlijke bekrachtigingen voor je reis door het leven en verbinden je met de energieën van de zeer geavanceerde spirituele beschaving van Atlantis, dat wil zeggen geavanceerde manieren van werken met de geest, het hart en de aarde; en ze verbinden je met de levende aarde (Gaia). De Atlantische – Gaia Afstemmingen kunnen ook gebruikt worden als healing systeem.

De Atlantische en Gaia-trilogie bestaat uit 3 afstemmingen:

Atlantische Kristal Activatie

De Atlantische Kristal Activatie is een herziene gechannelde afstemming van Jay Burrell.

Het doel van deze Activering is om de kennis en Energie binnen te brengen die was en is opgeslagen in het belangrijkste Atlantische Kristal dat werdt bewaard in de Grote Genezingstempel in Atlantis. Het Atlantisch Kristal lijkt in niets op wat we op dit moment hier op aarde hebben. Het Atlantisch Kristal bevat ook alle informatie die door het Atlantisch ras werd gebruikt. Dit omvatte informatie over Levitatie, Telepathie, Manifestatie, Transport door Intentie en vooral het bevatte de sleutel tot het Ascentieproces van Moeder Aarde. Wanneer dit Ascentieproces plaatsvindt, zal het oorspronkelijke Atlantische Kristal uit de diepten van de Oceaan opstijgen om ons opnieuw te begeleiden tijdens het Nieuwe Tijdperk van Vrede en Transformatie.

De Atlantische Kristal Activatie is ook ontworpen om de verloren DNA-strengen die in ieder van ons aanwezig zijn te activeren door de plaatsing van een Etherisch Atlantisch Kristal dat permanent gecodeerd is in je Etherische Achtergrond en Kruinchakra. Na de Afstemming wordt het ten zeerste aanbevolen dat je dit Kristal de eerste 30 dagen minimaal één keer per dag activeert. Dit kan via meditatie of als je ‘s avonds naar bed gaat. Tijdens je meditatietijd of wanneer je slaapt, zal je astrale lichaam naar de dimensies van de Atlantische Oceaan reizen, waar je een energetische band krijgt met het belangrijkste Atlantische kristal om te leren van zijn oude geheimen en om te leren over ervaringen uit het verleden die je zou kunnen hebben. hebben gehad of om u te helpen onbekende kennis voort te brengen van de Atlantiërs die in uw Energetische Structuur (DNA) zullen worden gecodeerd.

De Kristallen Schedel Activatie

De Kristallen Schedel Activatie is een herziene gechannelde afstemming van Jay Burrell.

Met deze inwijding ontvang je de Kristallen Schedel die altijd bij je zou zijn omdat het binnen je Etherische Achtergrond wordt geplaatst waardoor je je zelf er altijd weer op af kunt stemmen. Je krijgt daardoor toegang tot de Energetische Frequenties en Heilige Kennis die is vervat in de Etherische Kristallen Schedel en eenmaal afgestemd op de Schedel zal je een proces beginnen van het ontwaken van alle slapende spirituele gaven die in jou aanwezig zijn. Als je de Energieën van Kristallen Schedel gebruikt voor “genezingsdoeleinden“, zal je zuivere Goddelijke Energie channelen die uit de Heilige Bron komt. Het brengt inzicht en wijsheid en zorgt voor diepgaande reinigingen.

De Elementale Aardster Empowerment

De Elementale Aardster Empowerment is een herziene gechannelde afstemming van Jay Burrell.

De Elementale Aardster Empowerment is de laatste Afstemming binnen de Atlantische & Gaia Trilogie. Tijdens je Afstemmingen op de Atlantische Kristalactivering en Kristallen Schedelactivering, die de voorwaarden zijn om de Elementale Aardster Empowerment te ontvangen, was je verbonden met de Hogere Banden van Energie en ook met de Hogere Aspecten van je Ziel Zelf (Hoger Zelf). Het is nu tijd om je energieën te verankeren in het Hart van Gaia (Moeder Aarde) door de Elementale Aardster Empowerment. Door deze verbinding zul je geaard zijn met Moeder Aarde waar je in staat zult zijn om gebruik te maken van de onbeperkte energieën die Gaia te bieden heeft om alle niveaus van je Aura en Chakra’s te zuiveren en te reinigen. Deze Empowerment kan je helpen om de wereld om je heen te ‘zien’ en ‘voelen’ zoals het echt bedoeld is om gezien te worden.

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

Tarief

Drie inwijdingen – 3 x 60 minuten € 325,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Magisch Sjamaan Lichtwerker Programma

Het Magisch Sjamaan Licht Werker Programma leert je de essentie van sjamanisme en verbindt je met de energieën van Moeder Aarde en Spirit.
De handleiding bevat zeer veel informatie en is hierdoor bijna een kleine cursus!

Level 1:

Hierin worden de basisprincipes uitgelegd van wat het betekent om sjamanisme uit te oefenen. Deze inwijding verbindt je met de energieën van Moeder Aarde en de energieën van Spirit die je helpt te groeien en te leren je horizon te verbreden. Je leert hoe je een spirituele reis kunt maken, om binnenin te bekijken en om te ontdekken wie je echt bent, en wat je pad kan zijn. Inwijdingen, Magische namen en meer.

Level 2:

Versterkt je verbinding met Moeder Aarde en Spirit en biedt een schild van bescherming tijdens het identificeren van duidelijke negatieve en ongewenste energieën tijdens een genezing. Je leert over negatieve verbindingen, soul retrieval, terugvorderen van je energie en meer.

Level 3 Master:

Het master level laat je toe om de inwijdingen door te geven aan anderen, en blijft je band versterken met Moeder Aarde en de Spirit. Ook wordt je derde oog en kruinchakra geopend, zodat je paranormale worden versterkt door verbinding te maken met je Hogere Zelf. In deze graad leer je meer over meditatie, healing, kruiden en kristallen, visioenen, leerproces, versterken van intuïtie en instinct, Natuur magie, leven in harmonie en nog veel meer.

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

Tarief

Drie inwijdingen – 3 x 60 minuten € 325,00

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Hoe werkt een Spirituele Inwijding?

Een Spirituele Inwijding is een boodschap voor jou diepste innerlijke zelf, deze ontvang je puur en zuiver in je hart. Na de inwijdingen vindt er meestal een reinigingsproces bij jezelf plaats. Dit betekent dat oude stukken en datgene wat jou niet meer dient naar boven kunnen komen om los te laten. Elk energiesysteem werkt weer op een ander vlak wat het werken met deze verschillende energieën juist zo mooi maakt! De afstemming of inwijding stelt je in staat om een vat van energie te worden en deze energie voor jezelf en anderen te gebruiken.

 

Wat levert een Spirituele Inwijding op?

Vergroting van het hoger bewustzijn

De Spirituele inwijdingen zijn een belangrijke spirituele reis, die zorgen voor een vergroting van het hoger bewustzijn. Oude stukken mogen losgelaten en opgeruimd worden. Je staat meer open en hebt een betere verbinding met de universele energie.

Nieuwe Kansen

De Spirituele inwijdingen openen als het ware een nieuwe deur voor de toekomst. Je bent bewuster dan ooit en voelt meer. Dit helpt je in je dagelijks leven, bijvoorbeeld op de werkvloer of in relaties. Daarnaast kun je, afhankelijk van de inwijding, deze gaan zetten om anderen te gaan ondersteunen, eventueel vanuit een eigen praktijk.

Rust

De Spirituele inwijdingen zorgen voor meer rust in je hele systeem, doordat je zelf ook in een proces gaat en oude stukken los mag laten. Daarnaast word je energetische systeem en lichaam opgevuld met liefdesenergie.

Praktisch

Als je nog niet eerder iets met een Spirtuele Inwijding gedaan hebt, dan gaan we samen kijken wat bij jou past.

De inwijdingen zijn individueel , het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met de energie van de inwijding.

Uiteraard ben ik beschikbaar als je vragen hebt over de Spirituele Inwijding. Je kunt mij een Whatsap of email bericht sturen met jou vraag.

 

Veelgestelde vragen

Er worden veel verschillende Spirituele Inwijdingen aangeboden, welke kies ik?

Dat klopt, Je mag je eigen intuïtie gebruiken wat jou aanspreekt. Daarnaast kunnen we uiteraard even overleggen wat het beste bij jou past.

Ik heb nog niets gedaan op Spiritueel gebied?

Als je nog niet eerder iets met een Spirtuele Inwijding gedaan hebt, dan gaan we samen kijken wat bij jou past.

De inwijdingen zijn individueel en op afstand, het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met de energie van de inwijding.

Belangrijk:

Een behandeling, sessie, consult of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Wat anderen zeggen:

Mijn ervaring bij Para Centrum De Roos is heel fijn , Jolanda legt alles heel duidelijk uit en heeft mij in laten zien wie ik ben.

Ik heb de Gold Reiki mogen ontvangen, dat was erg bijzonder omdat dit de eerste keer was dat ik dit op deze manier hebt gedaan, daardoor ben ik sterker geworden en weet ik veel meer mijn grenzen aan te geven. 

Ronald, Rotterdam

Ik kom al vele jaren bij Jolanda van Bavel, Para Centrum De Roos. Ik heb de Inwijding Kundalini Reiki gedaan , het heeft mij inzichten gegeven en ik heb geleerd om in mijn eigen kracht te staan. Ik heb haar ervaren als eerlijk en oprecht.

Zij geeft je hoop en inzichten waardoor je gaat groeien. Maar wel op de manier die voor jou goed is, en op je eigen tempo. Zij is een helper Pur Sang en zeer bedreven in wat ze doet, staat altijd voor je klaar.

Anja, Capelle a/d IJssel

Wil je meer Spirituele Afstemmingen?

Start met een inwijding.

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.