Wil je je Verbinden met Jezelf en met de wereld om je heen, in zijn puurste vorm en voorbij het ego?

Maak een afspraak

Maak kennis met de kracht van de inwijdingen uit Peru, waardoor je meer verbondenheid en vreugde ervaart.

Sjamanisme is het geloof van natuurvolkeren over de hele wereld en duizenden jaren oud. Een kernprincipe vanuit het sjamanisme is dat alles een ziel heeft. Er is geen onderscheid tussen lichaam, geest, mens en natuur. Ze leven volgens de wetten van de natuur. De natuurlijke stroom van het leven wordt gevolgd, met respect voor onze medeschepselen en voor elkaar. Vanuit het sjamanisme wordt geprobeerd de relatie tussen de aardse wereld van de mens en de spirituele wereld van de geesten te herstellen.

Tijdens de sjamanistische rituelen / Inwijdingen wordt vooral gefocust op het herstellen van het evenwicht in jezelf en in de verbinding met anderen, de natuur en de wereld.

Munay-Ki

Munay-ki helpt je om je innerlijke kracht te ontdekken en ontwikkelen. Het ritueel omvat 9 stappen om de wonden te helen uit ons verleden, onze kindertijd en die van onze voorouders.

Munay-Ki bestaat uit een serie van 9 energetische inwijdingen of rites. Deze specifieke vorm van de inwijdingsweg is samengesteld door de Amerikaan Alberto Viloldo van de FourWinds Society in samenwerking met een sjamaan van de Q’ero gemeenschap uit Peru.

Munay-Ki laat je in contact komen met heelheid, harmonie, begrip, liefde, vrijheid, inzicht, kracht en transformatie. Munay-Ki is erop gericht om de mensheid te transformeren naar een samenleving die meer verbonden is met de aarde.

Tarief:

 € 450,- (Tijd in overleg)
Incl. de Inwijdingsteen (Pi-stone) & cursusmateriaal.

De niveaus van Muanay-ki:

Basis Inwijdingen:

Deze leggen het fundament voor je transformatieproces. Hiermee laat je het verleden los en geef je een nieuwe richting aan je leven.

1. De inwijding van de Heler
2. De Inwijding van de Banden van Kracht
3. De Inwijding van de Harmonie
4. De Inwijding van de Ziener

Lineage Inwijdingen:

Deze inwijdingen stemmen je af op de frequentie van Engelen, Aartsengelen en de verschillende afstammingslijnen van de Sjamanistische Inca-helers.

5. De Inwijding van de Hoeder van de Dag
6. De Inwijding van de Hoeder van Wijsheid
7. De Inwijding van de Hoeder van de Aarde

  De laatste Inwijdingen van de reeks:

  Deze inwijdingen verruimen het bewustzijn en versterken de authentieke mannelijke en vrouwelijke energie.

  8. De Inwijding van de Hoeder van de Sterren
  9. De Inwijding van de Schepper, van Creatie

  Nusta Karpay

  De Nusta Karpay is een inwijding die zorgt voor een betere balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. De essentie van de Nusta Karpay is balans brengen in het vrouwelijke aspect. Het is tijd om onszelf te ontmoeten door het vrouwelijke in onszelf terug te erkennen en het evenwicht te herstellen.

  De Nusta Karpay bestaat uit zeven inwijdingen, die allen in verbinding staan met één van de chakra’s. Onze chakra’s worden schoongemaakt en krijgen nieuwe energie. De inwijdingen zorgen ervoor dat je dichter bij jezelf komt en dat je je leven kunt inrichten zoals je echt wil, los van het ego.

  De Nusta Karpay laat ons in contact komen met een manier van leven die voor veel meer vervulling zorgt, los van geld, macht en materiële zaken.

  Tarief:

  € 450,- (Tijd in overleg)
  Incl. cursusmateriaal.

  De 7 Nusta’s zijn:

  Mama Ocllo – Godin van de Wijsheid
  Doña Mujia – Godin van het Water
  Mama Simona – Godin van de Voorouders
  Doña Theresa – Godin van de liefde
  Maria Sakapana – Godin van de communicatie
  Huana Waman Tiklla – Godin van het zien
  Thomasa Waman Tiklla – Godin van de vrijheid

  Nusta Blossoming

  De Nusta Blossoming is de verdieping en verdere integratie van de inwijdingen die tijdens de Nusta Karpay ontvangen zijn. Elk chakra wordt weer geactiveerd en heropend met de Nusta’s die je al eerder hebt ontvangen. Waar sta je op dit moment op je pad en waar wil je naartoe?

  De inwijding van de Nusta Blossoming hebben een diepe werking en ondersteunen en versnellen je spirituele groei, waardoor je tot een nieuw evenwicht in jezelf komt, wat weer direct invloed heeft op jouw welzijn en die van onze aarde.

  Tarief:

  € 225,- (Tijd in overleg)
  Incl. cursusmateriaal.

  Inwijding Nusta Blossoming:

  Na het ontvangen van de Nusta Karpay mediteer je 21 dagen met de 7 Nusta’s, waarbij de zaden van de Nusta Karpay tot ontkieming komen en nu door de Nusta Blossoming nog eens weer extra worden gevoed, zodat ze nog beter kunnen gaan groeien.

  De helende energie van de Nusta’s zal je helpen om de verbinding met de vrouwelijke- en mannelijke aspecten in jezelf nog verder te versterken, maar ook om je heen, op aarde en in de kosmos zal dit zijn uitwerking hebben.

  Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

  Belangrijk

  Een behandeling, sessie, consult of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeskunst.

  Omarm alles wat jou uniek en anders maakt!

  Mijn naam is Jolanda en ik ben medium en paragnoste. Ik ben al vanaf mijn 18e bewust paranormaal en begonnen met het volgen van cursussen voor mijn eigen ontwikkeling. Vanaf mijn 25e ben ik begonnen met het helpen van mensen met hun geestelijke en lichamelijke onbalans. Door de jaren heen ben ik sterk ontwikkeld in het Zien, Voelen en Horen. Ik werk uiteraard ook vanuit mijn Intuïtie. Ik heb vanuit mijn privéleven de nodige Karmalessen meegemaakt, die me sterker gemaakt hebben in mijn “Zijn”. Zo kwam ik er stapje voor stapje achter wie ik echt ben.

  Ondertussen heb ik met mijn consulten en cursusprogramma’s al veel mensen mogen begeleiden op het gebied van de gevoeligheid van het paranormale. Een prachtige en soms confronterende reis waarbij je echt thuis komt bij jezelf!

  Hoe werkt een sjamanistische inwijding?

  Bij elke inwijding wordt er op energetische wijze een zaadje in je energieveld geplant.
  Na de inwijding ben jezelf verantwoordelijk voor de zorg van deze zaden. Dan begint de reis pas echt, met het ontkiemen en wortelen van deze inwijdingen.

  De inwijdingen zijn een cadeautje voor jezelf, tevens zijn ze allemaal verschillend. Iedere inwijding is persoonlijk en afgestemd op jouw eigen proces. Naast dat we zelf aan de slag gaan met jouw eigen energie, leer je ook hoe je dit zelf thuis kunt inzetten.

  Wat anderen zeggen:

  Munay-Ki is voor mij kracht- en lichtverbinding. In het proces van doorgeven van het ritueel Munay-Ki is Jolanda zeer betrokken en serieus. Haar kracht is de eenvoud en respectvol omgaan met de natuurwetten van de energie. Ze is een echte master in energetische verbindingen.

  Anne

  Rotterdam

  Ik heb de Nusta Karpay & Blossoming mogen ontvangen van Jolanda, daardoor ben ik een innerlijke reis begonnen die mij weer terug bracht naar wie ik werkelijk ben.

  Jolanda heeft een groot hart en staat altijd voor je klaar als je vragen hebt of gewoon met een luisterend oor. Zij is jouw Gids op het gebied van de Sjamanistische Inwijdingen.

  Desiree

  Rotterdam

  Wat levert een sjamanistische inwijding op:

  Zuivere verbinding met jezelf, de natuur en de wereld

  Vanuit de sjamanistische insteek is alles één en is alles verbonden. Zo voel jij je ook! Je energie is opgeschoond en je voelt je weer verbonden met je lichaam en zielsmissie. Vanuit daar kun je je ook weer verbinden met de wereld om je heen.

  Rust

  De sjamanistische inwijdingen zorgen voor rust in je lichaam en je hoofd. Ze zorgen er tevens voor dat jij mag loslaten wat je niet meer nodig hebt. Het opruimen van wat oud is, kan voelen alsof er een last van je schouders afvalt en zorgt voor rust en vernieuwde energie.

  Inzichten over de volgende stap

  Doordat je zo in verbinding staat met jezelf en we werken aan je eigen proces, is de kans groot dat je inzichten krijgt over welke richting je op wilt met je leven op dit moment. De inzichten komen als vanzelf naar je toe, zonder moeite en zonder gevecht. Opeens is het daar, als een helder weten. De boodschappen zijn zuiver en staan dichtbij jouw natuur.

  Praktisch

  Als je nog niet eerder iets met sjamanisme gedaan hebt, dan starten we met Munay-Ki. Uiteraard stem ik graag nog even met jou persoonlijk af wat het beste past.

  De inwijdingen zijn individueel, zodat ik je zo goed mogelijk kan ondersteunen in je eigen proces.

  De inwijdingen vinden plaats in mijn praktijk in Rotterdam. Betaald parkeren kan voor de deur. Tijd in overleg.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer kies ik voor welke inwijding?

  Je start altijd met Munay-Ki, gevolgd door Nusta Karpay, gevolgd door Nusta Blossoming. Deze staan los van elkaar. De verschillende inwijdingen hebben ook weer verschillende niveau’s. Ik overleg graag met je welke voor jou geschikt is.

  Wat levert een sjamanistische inwijding op?

  Zuivere verbinding met jezelf, de natuur en de wereld
  Vanuit de sjamanistische insteek is alles één en is alles verbonden. Zo voel jij je ook! Je energie is opgeschoond en je voelt je weer verbonden met je lichaam en zielsmissie. Vanuit daar kun je je ook weer verbinden met de wereld om je heen.

  Wat zijn de tarieven?

  Munay-Ki – € 450,-
  Nusta Karpay – € 450,-
  Nusta Blossoming – € 225,-

  Aan de slag met Sjamanisme?

  Start met een inwijding.

  Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.