Selecteer een pagina

Wil je kennis maken met Spiritualiteit en antwoorden op bepaalde vragen?

Tijdens de Spirituele Avond neem ik je op een laagdrempelige manier mee op reis door de paranormale wereld en op reis naar en in jezelf.
Afspraak maken voor een Spirituele Avond

Tijdens de Spirituele Avond geef ik je de boodschappen door die ik binnen krijg en nodig ik je uit om je eigen bewustwordingsproces te vergroten.

Op het pad van bewustwording is altijd groei mogelijk. Waar je ook staat op je pad, een Spirituele Avond is sowieso een verrijking en een cadeautje voor jezelf. Als je nog niet zoveel gedaan hebt op het gebied van spiritualiteit, kan zo`n Avond een laagdrempelige kennismaking zijn met mij en mijn manier van werken. Het kan ook leuk zijn om iemand anders daar mee te laten kennismaken, zoals een vriend(in) of familielid.

Als je al wel veel gedaan hebt op het gebied van spiritualiteit dient zo`n avond als een verdieping, en wil ik je uitdagen om jouw eigen voelsprieten ook aan te zetten.

Contact maken met energieën en met de boodschappen uit het Universum is eigenlijk iets wat we van nature allemaal kunnen, maar we hebben het helaas verleerd. Spiritualiteit wordt gelukkig steeds meer geaccepteerd, maar veel mensen vinden het nog raar een zweverig.

De avond is bedoeld om spiritualiteit dichter bij de mensen te brengen. Mijn intentie is om je daarnaast te laten zien wat geestelijke groei voor jou kan betekenen. Tijdens deze bijzondere avond is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.

Spirituele Avond bij jouw Thuis

Je kunt mij als Medium en Paragnoste uitnodigen voor een bijzondere Spirituele Avond bij jou thuis. Tijdens deze avond bij jouw thuis geef ik boodschappen door die je op dat moment nodig hebt.

Dat kan over van alles gaan, zoals inzichten in bepaalde situaties, spirituele ontwikkeling, baan, gezin of een boodschap van een overledene, enz. De boodschap die je tijdens deze bijzondere en mooie avond ontvangt heeft ook als doel je bewustwordingsproces te vergroten.

Een Spirituele Avond bij jouw thuis bestaat uit een groep van 4,6 of 8 deelnemers (inclusief jij als organisator). Je regelt zelf een groepje deelnemers.

Tarief:

De Spirituele Avond met totaal:

4 personen €120,00
6 personen €140,00
8 personen €160,00

Buiten Rotterdam komt er €0,31 per kilometer aan reiskosten bij.

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Hoe werkt een Spirituele Avond?

Door middel van Gidsen krijg ik boodschappen door vanuit het Universum. Aan de hand van foto’s en voorwerpen worden boodschappen doorgeven. Je mag dus zelf een foto en/of voorwerp meenemen die aansluit bij jouw vraag.

Alles gebeurt op een eenvoudige en zuivere manier, zodat de persoon die een boodschap mag ontvangen er zijn of haar voordeel mee kan doen. Ik krijg meestal heldere aanwijzingen door, waardoor de persoon voor wie deze boodschap bedoeld is het meteen begrijpt. Natuurlijk kun je ook vragen stellen.

Indien je later nog meer de verdieping in wil gaan kun je eventueel een Spiritueel Consult boeken.

Wat levert een Spirituele Avond op?

Antwoorden

De Spirituele Avond geeft antwoorden op de vragen die jij bewust of onbewust had. Je meestal precies te horen wat er op dit moment voor jou nodig is.

Contact met gelijkgestemden

Een groep mensen komt nooit voor niks bij elkaar. Grote kans dat jullie gemeenschappelijke thema’s hebben. Tijdens deze avond ben je met gelijkgestemden die allemaal open staan voor spiritualiteit. Dat maakt dat je helemaal jezelf kunt zijn!

Bewustzijns Groei

De Spirituele Avonden nodigen je uit om zelf te groeien en om je eigen spiritualiteit nog meer te ontdekken, zonder dat er druk op zit van buitenaf. Wellicht word je geraakt of ervaar je herkenning. Alles mag er helemaal zijn!

Praktisch

Een Spirituele Avond bij jouw thuis bestaat uit een groep van maximaal 8 deelnemers (inclusief jij als organisator). Je regelt zelf een groepje deelnemers.

De kosten voor een avond bedragen een vaste prijs van €160,00 per avond. Buiten Rotterdam komt er €0,31 per kilometer aan reiskosten bij.

Je kunt betalen per pin, tikki of contant op locatie. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag een Spirituele Avond organiseren bij mij thuis, maar ik woon niet in de buurt, wat nu?

Wat leuk dat je interesse hebt! Op zich geen probleem. Je betaalt dan alleen wel €0,31 cent per kilometer afstand buiten Rotterdam. Neem even contact op, dan overleggen we.

Ik heb een vraag over mijn persoonlijke situatie, is een Spirituele Avond dan geschikt?

Ja en nee. Ja, natuurlijk krijg je tijdens een Spirituele Avond antwoorden op wat ik voel bij je voorwerp of je foto. Tegelijk is er maar beperkte tijd om er echt diep op in te gaan. Een Spirituele Avond is wel een fijn kennismakingsmoment. Daarna kun je ter verdieping een spiritueel consult boeken.

Werkt dit altijd?

Tijdens de Avond vertel ik jou wat ik door krijg. Ik probeer dat zo goed mogelijk te vertalen in woorden en beelden, zodat jij begrijpt wat ik bedoel en je zelf de link kunt maken met jouw eigen situatie. Heel soms komt het voor dat je bepaalde dingen niet kunt plaatsen. Het kan zijn dat ik dan iets door krijg wat misschien nog niet aan de orde is op dit moment. Sommige boodschappen begrijp je nu misschien nog niet, maar later wel. Aangezien we continu samen in verbinding staan, stem ik me zo goed mogelijk met je af en kun je vragen stellen als je iets niet begrijpt.

Wat anderen zeggen:

Bij Jolanda heb ik verschillende cursussen gedaan, ook heb ik van haar healing sessies mogen ontvangen. Ieder bezoek aan Jolanda voelt als een warme deken, liefdevol, veilig en geborgen. Wij lachen en huilen regelmatig samen, alles mag er zijn en voor alles is er ruimte.

De cursus Tarot, Intuïtieve ontwikkeling, Akasha Kronieken en nu Reiki Tera Mai heb ik allemaal bij Jolanda gedaan. Ik zie haar niet als een leraar van de schoolbanken, zij is van de praktijk en deelt graag liefdevol haar kennis.

Net als bij haar behandelingen is er altijd tijd voor een kopje thee en voor je vragen.
Jolanda is een mensen mens, een liefdevolle aanrader!

Anita, Vlaardingen

Jolanda is een zeer fijn, open en eerlijk persoon. Ik voel de ruimte om open te zijn en mijn verhalen/vragen/gedachten met haar te delen.

Een aantal sessies gehad met goede resultaten!
Zeer tevreden en een aanrader voor de persoon die de uitdaging wil aangaan voor zijn eigen ‘reis’

Nela, Rotterdam

Interesse om een Spirituele Avond te organiseren?

Vul je gegevens in en bevestig je deelname

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.