Selecteer een pagina

Over Mij

"Give the ones you love wings to Fly, Roots to come back and Reasons to Stay"
Afspraak maken voor een Sessie

Omarm alles wat jou uniek en anders maakt!

Mijn naam is Jolanda van Bavel. Ik ben geboren op 9 oktober 1969 in Rotterdam en al vanaf mijn 18e jaar bewust Paranormaal. Hoewel mijn hele familie paranormaal is werd er niet over gesproken, omdat zij er niet bewust naar leefden. Op mijn pad kwam een lieve Mevr. Broekzitter. Zij gaf mij inzichten en wijsheid over wie ik was en nu ben op het gebied van het Mediumschap. De wijsheid die ik graag van haar overnam is dat je altijd voor de schoonheid en zuiverheid vanuit het hart werkt.

Vanaf mijn 18e jaar heb ik paranormale cursussen gevolgd en Reiki Cursussen gedaan bij verschillende mensen. Vanaf mijn 25e ben ik begonnen met mensen te helpen met hun geestelijke en/of lichamelijke onbalans. Mensen die een dierbare zijn kwijt geraakt en daarmee blijven worstelen, of gewoon een luisterend oor bieden aan wie dat nodig heeft.

Ik heb zelf in 1999 Reiki gedaan. Ik heb dat zelf ervaren als thuiskomen bij mezelf. Ik ben van mening dat je jezelf geen groter “geschenk” kan geven dan dat te doen. Ik ben verder gegaan met Reiki omdat dat mij verdere inzichten gaf in mijzelf. Ik kan er uiteraard andere mensen mee helpen door de ervaring door te geven waar Reiki voor staat. Ook om de reiki-energie door te geven zodat mensen meer in balans kunnen komen in hun geest, maar ook met hun lichaam.

Door de jaren heen ben ik sterk ontwikkeld in het Zien, Voelen en Horen. Ik werk uiteraard ook vanuit mijn Intuïtie. Ik heb in mijn privéleven de nodige Karmalessen meegemaakt, die me sterker gemaakt hebben in mijn “Zijn”. Zo kwam ik er stapje voor stapje achter wie ik echt ben.

Door de jaren heen heb ik een coaching programma ontwikkeld voor diegene die zichzelf wil leren kennen op het gebied van de gevoeligheid van het paranormale die je anders maakt dan andere mensen. Ondertussen heb ik met mijn Spirituele Consulten en Coaching Programma’s al veel mensen mogen begeleiden op het gebied van de gevoeligheid van het paranormale. Een prachtige en soms confronterende reis waarbij je echt thuis komt bij jezelf!

Bij Para Centrum de Roos nodig ik je uit om je eigen spirituele pad te bewandelen. Voor mij staat een Roos voor ontwikkeling en groei, maar ook voor liefde en bescherming.

Para Centrum De Roos is toegankelijk voor iedereen die vragen heeft over paranormale zaken en gebeurtenissen en voor diegenen die geestelijke en / of lichamelijke steun nodig hebben.

Ik wil jou graag helpen:

Spiritueel:

* Spirituele Consulten
* Tarot Consulten
* Contact met Overleden Dierbaren
* Akasha Kronieken Consult

* Spirituele Coaching

Reiki:

*Inwijdingen & Behandelingen

Sjamanisme:
* Inwijdingen & Behandelingen

Hypnose:

* Regressie of Ziel Regressie

* Spiritualiteit (her) Ontdekken

* Rouw Verwerking & Trauma`s

Opleidingen:

* Spirituele Ontwikkeling & Coaching

Reiki Master :

* Tera Mai, Seichem & Shambhala

Sjamanisme:

* Munay Ki , Nusta Karpay & Blossoming

Hypnotherapeut:

* Regressie & Ziel Regressie

* Stoppen met Roken & Afvallen

* Burn-out & Angsten

* Lichamelijke & Emotionele Klachten

* Kinderen : ADHD, Angsten

*SoulKey Therapeut

*Flow of Life  

Wat anderen zeggen:

Ik heb bij Jolanda geleerd dat het kennen van je eigen spiritualiteit en persoonlijkheid de basis is. Leren is een levenslang proces, maar hoeveel we ook leren op school of voor ons werk. De basis is leren wie je zelf bent en durven je gevoel te volgen. Jolanda coacht mij al enige jaren bij het ontdekken van mijn spirituele kanten en het durven volgen van mijn gevoel.

Wat je ook wilt doen of bereiken in het leven, het begint bij jezelf. Leven volgens je gevoel geeft je vrijheid en kracht. Ik kan het iedereen aanraden!

Johan, Rotterdam

Jolanda heb ik ervaren als iemand die je rust geeft en veel energie. Zij gaf mij handvaten om de weg te volgen op mijn levenspad. Niet nadenken , maar vooral luisteren naar je gevoel.</pMarian, Goudswaard

Klaar om verder te groeien op jouw spirituele pad en thuis te komen bij jezelf?

Kies voor een spiritueel sessie.

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.