Selecteer een pagina

Spirituele Inwijdingen

Heb je behoefte om jezelf te verbinden met de Universele Energie en wil je uiteindelijk graag anderen gaan begeleiden in hun helingsproces?
Afspraak maken voor een Sessie

Tijdens de Reiki inwijdingen leer ik je hoe je jezelf en anderen kunt helen.

Reiki wordt vrij vertaald als ‘Universele Energie’. Het behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Het is een methode waarbij kosmische energie wordt overgebracht, waarbij hemel en aardenenergie met elkaar wordt verbonden.

Met Reiki kun je jezelf en anderen helen. Steeds meer mensen maken gebruik van het reiki“genezingsproces“ om het oorspronkelijke evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen.

De reiki behandelaar maakt energieblokkades vrij met zijn of haar handen. De energie wordt doorgegeven vanuit de kosmos en is als het ware een doorgeefluik. Reiki is ontzettend krachtig. Er komt zowel fysiek als emotioneel meer harmonie in het lichaam terug.

Om een reiki behandelaar te kunnen worden, is een inwijding nodig.

Een inwijding kun je zien als een ceremonie. Het ontvangen van een reiki inwijding is een krachtige spirituele ervaring. Er zijn verschillende niveaus.

Reiki Tera Mai of Reiki Seichem

De Reiki energie wordt doorgegeven door Masters als Kathleen Milner. Zij heeft haar helingsmethode de naam Tera-Mai gegeven. Deze Reiki energie biedt vooral de mogelijkheid Karma sneller uit te werken en kan gezien worden als een versterking en uitbreiding van de tot nu toe gebruikte vorm van Reiki. De basis van Tera Mai reiki blijft het oorspronkelijke door Dr. Usui herontdekte Reiki. Als je nog niets met reiki hebt gedaan begin je altijd eerst met Reiki Tera Mai en dan pas met Reiki Seichem.

Seichem bevat ook de volledige Reiki-straal en het helen gaat door middel van de 4 elementen: Aarde, Vuur, Water en Lucht.
De elementen zijn energetische stralen, die uit de kosmos komen. Ze zijn een oneindige bron van liefde. De stralen hebben invloed op alle zijnsvormen. Alles wat is, wordt mede door hun gevormd. Het zijn grote vormgevers.

Ze beïnvloeden niet alleen de mens, maar ook dieren, planten, mineralen en natuurelementen.  Iedere straal beïnvloedt de mens in zijn geheel. Toch heeft iedere straal zijn specifieke invloed gebied.

Er zijn vier graden ‘afstemmingen’ of inwijdingen in Reiki Tera Mai of Reiki Seichem:

Bij de Tera Mai I wordt iemands kanalen geopend. Dit kan alleen een Tera Mai Master met de door hem / haar verworven methodiek. Je leert jezelf te behandelen en je hiermee te versterken. Je leert jezelf beter kennen.

Bij Seichem I wordt je verbonden met de helende stralen van de vier elementen Aarde (Reiki), Vuur (Sakara), Water (Sophi-El) en Lucht (Angeliclight). In Tera-Mai Seichem zal je je handen nog wel gebruiken maar de nadruk ligt op het gebruik van je intuïtie en heldere vermogens.

Door deze 4 elementen wordt je resonantie verhoogd, waardoor je meer energie kunt opnemen. Seichem nodigt ons uit te voelen, gedachten worden gericht op het ervaren hiervan. Het heeft een hogere energetische waarde, waardoor blokkades kunnen verdwijnen.

Nadat je de inwijding van Reiki Tera-Mai I of Seichem I hebt mogen ontvangen en de daarbij toebehorende behandelmethodieken, is het belangrijk naar jezelf te luisteren. Ben je enthousiast dan is het zeker passend voor jou!

Tera Mai II of Seichem II is doorgaan in de helende stralen van de vier elementen Aarde, Lucht, Vuur, Water en leren hoe mensen en dieren kunnen worden behandeld op afstand middels de Tera-Mai Symbolen. Ook na de inwijding in de tweede graad komt op alle vlakken veel beweging in jou

Vervolgens de Tera Mai III of Seichem III om de Mastergraad te halen voor jezelf of leraar te worden om het Reiki systeem door te geven.

Tera Mai IV-VII of Seichem IV-VII Is een nieuwe inwijding die aan Kathleen Milner in september 2009 is door gegeven. De inwijding werkt via de Solar-Plexus aan je eigen ego en zet een beschermende energie om je heen en versterkt, niet alleen je eigen energieveld maar, alle energie waar je mee werkt. Je zult meer vanuit liefde gaan werken. Alleen Masters kunnen deze inwijding ontvangen.

De Tarieven voor Reiki Tera Mai of Seichem:

Inwijding Reiki Tera Mai of Seichem: (Tijd in overleg)
– Reiki Tera Mai of Seichem I € 150,00
– Reiki Tera Mai of Seichem II € 250,00
– Reiki Tera Mai of Seichem III € 500,00
– Reiki Tera Mai of Seichem IV,V,VI en VII € 200,00
(inclusief cursusmateriaal & Certificaten)

Als je in een keer kiest voor het volledige traject van Reiki Tera Mai of Seichem, krijg je de inwijding IV t/m VII cadeau.
Je krijgt dus €200,00 korting op het volledige bedrag van €1100,00 en betaalt slechts in een keer €900,00

4 Neven Inwijdingen:

Reiki Tera Mai of Reiki Seichem

De neven inwijdingen Yod en de Orde van de Melchizedeck worden geven vanaf de tweede en derde inwijding van de Tera Mai en Seichem. De inwijdingen Violette vuur en Shakti-pac worden alleen gegeven in de derde inwijding van Seichem.

Yod: legt de verbinding tussen de ziele- en wezenster.

Orde van de Melchizedek: opent je hart naar liefde.

Violette Vuur: is de 7de straal uit de kosmos en heeft een heel hoge trilling. Als je bent ingewijd kun je je direct wenden tot deze energie.

Shakti-pac : is de verbinding met de Zon. Het geeft je een dosis extra energie.

Egyptisch Cartouche

Na het afronden van de inwijding Reiki Seichem Master, kun je kiezen voor de inwijding in Egyptisch Cartouche.

Cartouche staat voor een uniek orakel van 25 kaarten en vormt ook een brug tussen alledaagse dingen en het Hogere Zelf.

Iedere kaart heeft een eigen betekenis. Je kunt met de kaarten werken om te mediteren, voor healing of bijvoorbeeld voor het gebruik als bescherming.

Inwijding in Egyptisch Cartouche:

De inwijdingen verbinden je op een dieper niveau met de symboliek van het oude Egypte. Je wordt ingewijd in 24 van de 25 kaarten. De kaart van Set wordt weggelaten omdat deze het negatieve vertegenwoordigt. Dat betekent dat er 24 keer een inwijding wordt gedaan.

Meer over de Niveaus van de Kaarten:

Iedere kaart kent verschillende niveaus en kan op voor elk niveau een bepaalde betekenis hebben:
1. Het spirituele niveau
2. Het psychologische niveau
3. Het materiële niveau

Het Tarief voor Egyptisch Cartouche:

€ 450,00 (inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Reiki Shambhala

Shambhala is gebaseerd op het originele Reiki systeem en voegt er iets aan toe. Net als bij Reiki, is het de energie van de Liefde, die door je hart Chakra komt, het helpt jezelf en anderen te helen.

De mogelijkheid te helen, die je verkrijgt door Shambhala te leren, is slechts een nevendoel. Het hoofddoel van een inwijding is de student in contact te brengen met hogere energieën die zijn spirituele ontwikkeling verrijken.

Met andere woorden door Shambhala te leren maak je het mogelijk dat meer helende Liefdesenergie op aarde komt. Je wordt een deel van de oplossing voor wereldvrede en voorspoed. Het is essentieel dat zoveel mogelijk mensen, zo snel mogelijk aan de verhoging van deze liefdesenergie bijdragen.

Het doel is het licht, die deze liefdes energie in zich draagt, te brengen naar een kritische massa aan mensen op een snelle en makkelijke manier, zodat de wereld naar een nieuw niveau in de evolutie wordt getild.

Er zijn vier graden ‘afstemmingen’ of inwijdingen in Reiki Shambhala:

De 1e graad houdt in dat je door middel van handoplegging energie kunt laten stromen naar jezelf en anderen. Je vormt als het ware een kanaal voor het doorgeven van energie en geeft daarmee een Shambhala healing. De inwijding in de 1e graad is met name gericht op healing van het fysieke lichaam..

De 2e graad in Shambhala staat je toe om op afstand healing energie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Je ontvangt hiervoor symbolen en leert hiermee te werken. Een inwijding in de 2e graad is met name gericht op het mentaal/emotionele energielichaam.

De 3e graad gaat in eerste instantie over meesterschap over je eigen leven. Je ontvangt nog meer symbolen en je voelt dat de sterkte van de energie toeneemt. Je bent bevoegd om mensen in te wijden in de 1e graad van Shambhala.

De 4e graad is de mastergraad. Bij deze inwijding ontvang je de rest van de in totaal 352 symbolen. Deze symbolen hoef je niet te onthouden. Ze worden direct in je energieveld geplaatst en komen tevoorschijn als je ze nodig hebt bij het werken met Shambhala. Op dit niveau ontvang je de symbolen die helpen bij het helen van de spirituele lagen.

De Tarieven voor Reiki Shambhala:

De inwijdingen in Reiki Shambhala: (Tijd in overleg)
– Reiki Shambhala 1ste graad € 125,00
– Reiki Shambhala 2de graad € 125,00
– Reiki Shambhala 3de graad € 125,00
– Reiki Shambhala 4de graad € 125.00
– Reiki Shambhala Traject € 450,00
(inclusief cursusmateriaal & Certificaten )

Gold Reiki 

Gold Reiki is gechanneld door Ole Gabrielsen en is inmiddels een wereldwijd verspreide energie. 

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën. Met de inwijdingen van Gold Reiki word je afgestemd op het edelmetaal goud en haar essentie en heeft een enorme kracht om te zuiveren.

Gold Reiki buigt negativiteit en angst om in licht en vreugde. Goud beschermt, zuivert en transformeert. Gold Reiki is te gebruiken voor mensen, dieren, ruimtes en voorwerpen.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie.

Kinderen reageren heel goed op de Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, etc en hooggevoelige en hoogsensitieve kinderen / volwassenen en ook dieren reageren heel goed op deze transformerende energie. Het geeft ze meer rust en ontspanning.

Er zijn 3 graden ‘afstemmingen’ of inwijdingen in Gold Reiki:

Gold Reiki 1e inwijding:

Na de 1e inwijding kun je behandelingen uitvoeren, zoals je met Reiki gewend bent. Je kunt jezelf, planten, dieren, voorwerpen en anderen ook op afstand energie geven.

Tijdens de inwijding in Gold Reiki zal je aura meer en meer met een gouden licht vervuld worden. Je kunt je steeds meer afstemmen op deze hoge trilling en zo meer harmonie in je leven creëren.

Gold Reiki 2e inwijding:

Na de 2e inwijding wordt je energie wederom verder verhoogd, zodat je behandelingen krachtiger zullen zijn.

Bij deze inwijding worden de Reiki kanalen versterkt.
Dit wordt met een speciale meditatie gedaan. Als je deze meditatie gebruikt, versterkt het gouden licht zich in jou.

Op deze manier worden alle chakra’s en energievelden verlicht. Dit komt doordat deze meditatie ook reinigend/zuiverend werkt.

Gold Reiki 3e inwijding:

Na de 3e inwijding waarbij de energieën wederom verhoogd worden en kun je ook anderen inwijden.

De vorige inwijdingen worden versterkt en verfijnd. Het gouden licht wordt versterkt en vervuld je gehele aura. Je kan nu mensen inwijden in de Gold Reiki Energie.

De energie van Gold Reiki is enorm krachtig. Een behandeling van 3-5 minuten Gold Reiki staat gelijk aan een volledige behandeling van een normale Reikibehandeling.

Tevens kan je kristallen en andere voorwerpen inwijden zodat ze als Reikikanaal gebruikt kunnen worden.

Deze inwijdingen worden in een keer gegeven.

 

Het Tarief voor Gold Reiki:

3 inwijdingen in Gold Reiki : 

3 x 90 min

Drie inwijdingen – € 450,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Kundalini Reiki

Kundalini is een Sanskriet woord dat ‘opgerold’ betekent. Het betekent de energie die opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat. Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.

Bij Kundalini Reiki wordt de Kundalini geleidelijk ‘wakker’ gemaakt. Als het opstijgen van de Kundalini energie niet gelijkmatig gebeurt, kan men sterke ongemakken ervaren. Er kunnen namelijk sterke ervaringen worden opgedaan wanneer blokkades worden doorbroken. Een open Kundalini betekent dat er na verloop van tijd een complete zuivering van de chakra’s, lichaamdelen en de energiekanalen bereikt wordt.

Bij Kundalini Reiki wordt de energie op een rustige manier ‘wakker’ gemaakt en krijgt zo de kans kans om rustig op te stijgen. Mensen die problemen hebben, of gehad hebben, met het verkeerd ontwaken van Kundalini of andere problemen hebben met de Kundalini energie, kunnen meestal goed geholpen worden met Kundalini Reiki.

Kundalini Reiki bestaat uit 3 graden. Iedereen die wil gaan werken met Kundalini Reiki moet beginnen met de 1e graad, ook al heeft men inwijdingen gehad in andere Reiki vormen. Het systeem is heel eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd ook veel krachtiger dan de traditionele Reiki vormen.

Er zijn 3 graden ‘afstemmingen’ of inwijdingen in Kundalini Reiki:

Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding.

Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling. 

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofdenergiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofdchakra (3e oog) verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki 3 – Kundalini Reiki master

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

In deze master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten, namelijk;

  • Geboorte Trauma Reiki
  • Locatie Reiki
  • Vorige Leven Reiki
  • DNA Reiki
  • Kristal Reiki
  • Balans Reiki
  • Diamant Reiki

Founder: Ole Gabrielsen

7 Inwijdingen Kundalini Reiki Master Graad:

Geboorte Trauma Reiki

De geboorte is voor veel mensen best een heftige ervaring geweest. Dit is ook de reden waarom je niet meer bewust weet hoe dit was. Je komt vanuit een veilige en rustige omgeving in een lawaaierige wereld. Geboren worden is iets wat we op aarde kennen en wat, ook al verschillen hier de meningen over, we vaker dan één keer mee maken. Om meer bewustzijn te krijgen over waarom je hier op aarde bent en de heftige ervaring ervan te verwerken , kun je voor een geboorte Trauma Reiki behandeling kiezen.

Locatie Reiki

We komen in ons leven heel veel mensen en situaties tegen. Met deze mensen en situaties hebben we bepaalde indrukken achter gelaten. Deze kunnen zowel positief als negatief zijn. Ook komen we op vele plaatsen die ons een goed of een slecht gevoel kunnen geven. Kies je voor een Locatie Reiki behandeling dan worden alle negatieve energieën omgezet in positieve energieën of wanneer ze je niet meer dienen worden ze verwijderd. Je kunt tijdens deze behandeling makkelijker de persoon of situatie loslaten en de overgebleven ruimte vullen met licht en liefde.

Vorig leven Reiki

Iedereen heeft honderden zo niet duizenden leven achter zich. In al deze levens heb je van alles mee gemaakt en ook meegenomen, naar volgende levens. Tijdens een Vorig Leven Reiki behandeling laat je de energieën, wanneer ze je niet meer dienen, los en vergeef je alles wat er ook maar gebeurd is in vorige levens. Zo kun je vrij worden van oud karma en een bewustzijnsontwikkeling mee maken in de ze laatste fase van de derde dimensie zodat jij persoonlijk klaar bent voor de vijfde dimensie.

DNA Reiki

De wetenschap beweerd dat wij maar 2 strengen DNA bezitten, 90% zou Junk-DNA zijn volgens de wetenschap. Tegenwoordig wordt echter iets anders aangetoond. We kunnen het overige DNA activeren om een completer mens te worden. Tijdens een DNA behandeling worden erfelijke ziektes aangepakt en genezen. Het resultaat is pas na 3 weken merkbaar.

Kristal Reiki

Overal in ons lichaam hebben we kleine kristallen. Deze kristallen zijn sterk verbonden met het water. Ze hebben als functie onze geestelijke en lichamelijke trauma’s te verwerken. Ook zorgen ze soms voor blokkades. Een Kristal Reiki behandeling zorgt voor balanceren van deze kristallen. Alle overbodige  kristallen  worden door middel van visualisatie, afgevoerd uit  het lichaam via de voeten, naar de aarde. Wel is het verstandig om eerst een Locatie Reiki behandeling te hebben gehad. Het is daarbij verstandig om eerst oud zeer te hebben verwerkt, zodat je er zeker van kunt zijn dat de Kristal Reiki behandeling beter werkt. Deze behandeling moet 2 keer worden gedaan

Balans Reiki

Deze inwijding zorgt ervoor dat je binnen een minuut een balans krijgt in je hele energiesysteem.

Diamant Reiki

Deze inwijding zorgt voor de versterking van je Kundalini energie.

Founder: Ole Gabrielsen

Het Tarief voor Kundalini Reiki:

3 inwijdingen in Kundalini Reiki : 

3 x 90 min 

Drie inwijdingen – € 450,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Hoe werkt een Reiki Inwijding?

Een reiki inwijding is een cadeautje voor jezelf! De inwijding opent jouw kanalen waardoor je in staat bent jezelf en anderen Reiki behandelingen te geven. Je bent dan een doorgeefluik van de universele levensenergie. Je zult meer gaan voelen en je energiekanalen worden schoongemaakt. Er wordt gewerkt met Reiki mantra’s en symbolen.

Iedere inwijding is persoonlijk en afgestemd op jouw eigen proces. Naast dat we zelf aan de slag gaan met jouw eigen energie, leer je ook wat de symbolen betekenen en hoe je ze zelf kunt gaan inzetten.

Wat levert een Reiki Inwijding op?

Vergroting van het hoger bewustzijn

De reiki inwijdingen zijn een belangrijke spirituele reis, die zorgen voor een vergroting van het hoger bewustzijn. Oude stukken mogen losgelaten en opgeruimd worden. Je staat meer open en hebt een betere verbinding met de universele energie.

Nieuwe Kansen

De reiki inwijdingen openen als het ware een nieuwe deur voor de toekomst. Je bent bewuster dan ooit en voelt meer. Dit helpt je in je dagelijks leven, bijvoorbeeld op de werkvloer of in relaties. Daarnaast kun je, afhankelijk van de inwijding, reiki in gaan zetten om anderen te gaan ondersteunen, eventueel vanuit een eigen praktijk.

Rust

De reiki inwijdingen zorgen voor meer rust in je hele systeem, doordat je zelf ook in een proces gaat en oude stukken los mag laten. Daarnaast word je energetische systeem en lichaam opgevuld met liefdesenergie.

Praktisch

Als je nog niet eerder iets met reiki gedaan hebt, dan gaan we samen kijken wat bij jou past.

De inwijdingen zijn individueel, zodat ik je zo goed mogelijk kan ondersteunen in je eigen proces.

De inwijdingen vinden plaats in mijn praktijk in Rotterdam. Betaald parkeren kan voor de deur. Tijd in overleg.

Je kunt betalen per pin, tikki of contant in de praktijk. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Veelgestelde vragen

Er worden veel verschillende reiki cursussen aangeboden, wat is het verschil?

Bij Reiki (aarde) gaan de meeste leraren uit van het Usui systeem uit Japan. Dit systeem was het eerste Reiki systeem dat bekendheid kreeg over de hele wereld.

Reiki / Tera Mai / Seichem™ (Aarde, water, vuur en lucht) betekent Universele levensenergie en deze benaming is gegeven aan een oude geneeskunst. Tera-Mai™ Reiki komt voort uit de traditionele vorm van Reiki en wordt gezien als een uitbreiding en versterking van de traditionele vorm van Kathleen Milner. Ik geef de inwijdingen volgens dit systeem.

Reiki / Shambhala is gebaseerd op het originele Reiki systeem en voegt er iets aan toe. Net als bij Reiki, is het de energie van de Liefde, die door je hart Chakra komt, die je helpt jezelf en anderen te helen.

Wanneer kies ik voor welke inwijding?

Je start altijd met Reiki Tera Mai, gevolgd door Seichem en dan Egyptisch Cartouche.

Reiki Shambhala is een reiki traject die los staat van het traject ReikiTera Mai en Seichem. De verschillende inwijdingen hebben ook weer verschillende niveaus. Ik overleg graag met je welke voor jou geschikt is.

Wat zijn de tarieven?

 Reiki Inwijdingen: (Tijd in overleg)
Reiki Tera Mai of Seichem I € 150,00
Reiki Tera Mai of Seichem II € 250,00
Reiki Tera Mai of Seichem III € 500,00
Reiki Tera Mai of Seichem IV – VII € 200,00
(Incl Lesmateriaal & Certificaten)

Als je in een keer kiest voor het volledige traject van Reiki Tera Mai of Seichem, krijg je de inwijding IV t/m VII cadeau. Je krijgt dus €200 korting op het volledige bedrag van €1100 en betaalt slechts in een keer €900.

Egyptisch Cartouche:

€ 450,00 (incl. kaarten en lesmateriaal)

Reiki Shambhala:

Traject 1e t/m 4e graad € 450,00 (per graad € 125,00 (incl. lesmateriaal & Certificaten )

Gold Reiki : I-III € 350,00  (incl. lesmateriaal & Certificaat )

Belangrijk:

Een behandeling, sessie, consult of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeskunst.

 

 

Wat anderen zeggen:

Mijn ervaring bij Para Centrum De Roos is heel fijn , Jolanda legt alles heel duidelijk uit en heeft mij in laten zien wie ik ben.

Ik heb de Reiki Tera Mai I en II gevolgd, daardoor ben ik sterker geworden en weet ik veel meer mijn grenzen aan te geven. Jolanda is een prachtig mens, puur en zuiver.

Anabel, Rotterdam

Ik kom al een jaar of 8 bij Jolanda van Bavel, Para Centrum De Roos. Ik heb het Traject Reiki Tera Mai gedaan bij Jolanda, het heeft mij inzichten gegeven en ik heb geleerd om in mijn eigen kracht te staan. Ik heb haar ervaren als eerlijk en oprecht.

Zij geeft je hoop en inzichten waardoor je gaat groeien. Maar wel op de manier die voor jou goed is, en op je eigen tempo. Zij is een helper Pur Sang en zeer bedreven in wat ze doet, staat altijd voor je klaar.

Miranda, Capelle a/d IJssel

Aan de slag met Reiki?

Start met een inwijding.

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.