Selecteer een pagina

Heb je een Dierbaren Verloren of iets wat je Dierbaar was?

Je hebt iemand van wie je hield verloren of je moest afscheid nemen van iets wat je dierbaar was. In beide gevallen kun je overweldigend worden door verdriet en niet meer weten hoe je verder moet met je leven. Een rouwcoach helpt je verder.

Verschillende soorten Verlies

Rouw heeft dus niet altijd te maken met de dood van een persoon. Er kan ook sprake zijn van ziekte of een lichamelijke beperking waardoor je afscheid moet nemen van wat je vroeger ‘gewoon’ kon. Daarnaast kan rouw spelen bij verlies van je werk, zoals bij ontslag of pensioen. Maar ook als je bepaalde verlangens moet opgeven, bijvoorbeeld je kinderwens of de wens om een partner te vinden. In al die situaties kan een RouwCoach je bijstaan.

Wat kan ik als RouwCoach voor jou doen?

Een rouwcoach is het begeleiden van mensen na een verlies. Een rouwproces verloopt bij iedereen anders, maar er zijn wel bepaalde overeenkomsten. Een rouwcoach herkent waar jij staat in je rouwproces en wat je nodig hebt om verder te komen. Ik kan met jouw Dierbaren die Overleden zijn communiceren voor jou zodat je toch nog de woorden en gevoelens in emoties kwijt kan.

Hoe nu verder?

Als je in de rouw bent, sta je als het ware met je ene been in de wereld van verlies en met je andere been in de wereld die gewoon doorgaat alsof er niks is gebeurd. De ene dag voel je je best goed en de andere dag kan je alleen maar huilen. Er is veel onrust. Je leven is volkomen overhoop gehaald en alles wat eerst normaal was, is nu allesbehalve gewoon. Je emoties schieten alle kanten op. Van verdrietig naar boos, van schuldgevoel naar ontkenning en van woede naar berusting. Het kost veel kracht en energie om weer een nieuwe balans te vinden. Daar kun je soms best van hulp bij gebruiken.

Sessie Contact met een Overleden Dierbaren

Iemand of iets verliezen kan een hele grote impact hebben op jouwleven. Het kan heel veel pijn, verdriet, woede of andere gevoelens oproepen. Vaak denkt de buitenwereld na een paar dagen al dat je verder moet met jouw leven. Maar dat is in verreweg de meeste gevallen makkelijker gezegd dan gedaan en zelfs onmogelijk. Je hebt het gevoel dat je jezelf niet meer bent. Hoe moet ik nu verder? Hoe kom ik hier overheen? Hoe word ik ooit nog vrolijk? Hoe word ik ooit nog gelukkig? Hoe kan ik ooit nog lachen? Dit zijn maar een paar vragen die er bij jezelf naar boven kunnen komen. 

Maar soms heb je het gevoel dat je wilt weten of ze goed zijn overgaan , heb je het goed gedaan in de begeleiding die je hebt gegeven of dat de uitvaart goed is gegaan. Je blijft dus met een aantal vragen zitten waar je niet zomaar een antwoord op kunt krijgen, die dierbaren is helaas niet meer onder ons. Het is belangrijk om te weten we we de overleden Dierbaren minimaal 2 maanden rust geven om hun proces op een goede manier af te ronden. 

Tarief:

Een Sessie  90 min € 100,00 

Een ander Soort Verlies

Rouw heeft dus niet altijd te maken met de dood van een persoon. Er kan ook sprake zijn van ziekte of een lichamelijke beperking waardoor je afscheid moet nemen van wat je vroeger ‘gewoon’ kon. Daarnaast kan rouw spelen bij verlies van je werk, zoals bij ontslag of pensioen. Maar ook als je bepaalde verlangens moet opgeven, bijvoorbeeld je kinderwens of de wens om een partner te vinden. In al die situaties kan ik je als (Rouw)Coach bijstaan.

Tarief:

Een Sessie  90 min € 100,00   

(Rouw)Coaching kun je o.a. inzetten bij:

*Angsten & Fobieën
*Trauma’s & Verdriet
*Meer Zelfvertrouwen
*Slaapproblemen
*Meer Rust in het hoofd & lichaam
*Communiceren, beter Concentreren

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Tijdens de AccessBars™ Sessie

Er worden beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen moeiteloos en gemakkelijk opgeruimd. Sommige mensen vallen tijdens de sessie ontspannen in slaap. Dit is geen enkel probleem. Je hoeft niet actief iets te doen om het te laten werken en soms kun je in je slaap veel makkelijker ontvangen en loslaten.Tijdens de sessie mag je gewoon praten en vragen stellen. Uiteraard is het ook goed om niet te praten tijdens de sessie.
Door het loslaten komt ruimte voor heling en verandering. Ruimte voor vreugde én meer Jij!Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met een computer. Alles wat we meemaken wordt opgeslagen op je harde schijf. Het krijgen van een Access Bars™ sessie is te vergelijken met het opruimen van bestanden de harde schijf in je computer, zodat er meer ruimte komt. Ruimte om het zelfhelend vermogen te activeren en veranderingen op gang te brengen.
Access Bars™ heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen. Er kan verandering optreden op gebied van bijv. slaap, gezondheid, gewicht, geld, seks en relaties, angst, stress en nog veel meer. Access Bars™ helpt je om moeiteloos je hoofd ‘leeg’ te maken. Even weg uit het denken en ruimte om te ‘Zijn’.

Wat levert een Access Bars™ Sessie op?

Rust in je Hoofd en Lichaam

Een Access Bars™ Sessie zorgt ervoor dat je hele systeem letterlijk tot rust komt. Je “Moet“ even helemaal niets. Na de Sessie ervaar je een diepe Lichamelijke rust. Grote kans dat het daarnaast eindelijk rustig is in je Hoofd!

Verlichting van Fysieke Klachten

Je lichaam is oneindig krachtig en geeft niet voor niets signalen. De Sessie geeft je lichaam een duwtje in de goede richting om zichzelf te helen, waardoor je klachten worden verlicht.

Vernieuwde Energie

Doordat je blokkades hebt los gelaten in je lichaam en in je Hoofd, kan de energie vrij stromen en krijg jij ook meer energie! Alles voelt minder zwaar en je hebt weer zin om dingen te ondernemen.

Praktisch

De Kosten voor een Sessie:

90 min € 100,00 

Je kunt betalen per pin, tikki of contant in de praktijk. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

De (Rouw) Coach Sessies vinden plaats bij Para Centrum de Roos (Jeruzalemstraat 51, 3061GM, Rotterdam) 

Veelgestelde vragen

Over Rouwen:

Er bestaan heel wat misvattingen over rouwen:

 1. Rouwen duurt ongeveer een jaar
  ‘Niet waar! Soms hoor ik mensen zeggen dat het na het overlijden van een dierbare na een jaar wel klaar moet zijn. Dat is niet zo. Neem alle tijd die je nodig hebt. Het verlies blijft immers. Je gaat stap voor stap je weg in het leven weer vinden en op belangrijke momenten komt het verlies weer even boven.’
 2. Je moet continu rouwen
  ‘Dit is ook niet waar, want 24/7 bezig zijn met rouwen is zwaar en ook niet nodig. Maar aan de andere kant is je verdriet dag en nacht vermijden, ook niet goed. Daarmee neem je het niet weg en kom je niet aan verwerken toe. Creëer daarom bewust momenten waarop je aandacht geeft aan je verlies. Maak bijvoorbeeld een boswandeling met iemand die goed kan luisteren naar jouw verhaal, en sta ook zelf regelmatig stil bij wie of wat je hebt verloren. Maar voel je ook niet schuldig als je bijvoorbeeld een leuke avond hebt met je vrienden.’
 3. Rouwen kun je beter samen doen
  ‘Waar! De verwerking van een verlies en het leren omgaan met rouw gaat sneller als je steun krijgt van anderen. Blijf daarom in contact met belangrijke mensen uit je omgeving. Vertel wat je bezighoudt. Iemand anders kan het verdriet niet voor je oplossen, maar wel naar je luisteren.’
 4. Richt je vooral weer op het dagelijks leven
  ‘Deels niet waar.’ Je mag je juist jouw verlies doorvoelen en elke dag even met aandacht stilstaan bij het gemis en wat jij hierin nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld met  Mediatie of even een moment van stilte. Daarnaast is het wel goed om elke dag ruimte te maken voor afleiding en ontspanning.
 5. Een rouwproces heeft een begin en een eind
  ‘Niet waar. Dit idee is inmiddels achterhaald. Je rouwt op jouw manier en hoe lang JIJ nodig hebt.

Waarom een Access Bars™ Sessie?

Een Access Bars™ Sessie brengt je lichaam en je hoofd tot rust. Daarnaast kan het lichamelijke klachten verlichten.

Je “Moet“ even helemaal niets. Na de Sessie ervaar je een diepe Lichamelijke rust. Grote kans dat het daarnaast eindelijk rustig is in je Hoofd!

Hoe anderen een Access Bars™ Sessie ervaren hebben:

Ik kreeg voor het eerst een access bars behandeling, één van de meest ontspannende behandelingen die ik ooit gehad heb. Ik heb al andere behandelingen o.a. reiki gehad, maar dit was bijzonder en zeer ontspannend. Je ligt ongeveer een uur op een massagetafel en wordt licht op diverse plekken op je hoofd een poos aangeraakt. Ik voelde al vrij snel van alles stromen in mijn hoofd en mijn lichaam.

Verschillende emoties kwamen los, angst en liefde, maar ook een beeld dat mijn hoofd open ging en er van alles wegstroomde. Ik kreeg dorst en tintelingen in mijn benen. Mijn lichaam voelde loom en zwaar en ik viel bijna in slaap. Ik heb heerlijk diep geslapen die nacht en de volgende ochtend voelde ik me fysiek en mentaal opgeruimd.”

Warme groet Anoniem , Rotterdam

Ik kwam voor een behandeling Access Bars. Blanco de behandeling in gegaan en gewoon ervaren wat het zou doen. Na een fijne ontspannende behandeling voelde ik dat er weer ruimte was in mijn hoofd. Ik had meer energie en was vooral een stuk relaxter!

‘s Avonds was ik erg moe, maar de volgende dag had ik veel energie. Eindelijk twee klussen gedaan waar ik heel erg tegenop zag… ik heb erg genoten!

Warme groet Anoniem, Schiedam

Interesse in een Access Bars™ Sessie?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op

Bellen kan ook naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.