Selecteer een pagina

Spirituele Inwijdingen op Afstand

Een Spirituele Inwijding is een boodschap voor jou diepste innerlijke zelf, deze ontvang je puur en zuiver in je hart.

Tijdens de Spirituele Afstand Inwijding ontvang je je eigen afstemming in energie vanuit het Universum.

Deze inwijding wordt op afstand gegeven. Net zoals je mensen op afstand kan behandelen, kun je ook een inwijding doorgeven op afstand. Dit doen we met een bal van energie (Chi Bal) ,die we in tijd en ruimte klaar zetten voor onbepaalde tijd in de kosmos.

De ontvanger bepaald zelf wanneer deze opgehaald wordt. Dit is via een call-in methode. De call-in methode werkt door middel van het Hogere zelf en de intentie die via de energie bekrachtigt wordt.

De inwijding op afstand is volkomen veilig en beschermd tijdens het sturen en het ontvangen van de chi bal er kunnen geen schadelijke energieën mee gestuurd worden.

Een voordeel van deze inwijdingen is dat het een eenvoudige methode is en dat het gehele proces vanuit de kosmos wordt geregeld. 

Hoe ervaar je de inwijding?

De zender stuurt met intentie via de kosmos de inwijding door naar de ontvanger en deze kan op een geschikt moment de inwijding via de call-in methode ontvangen.

Door een rustige omgeving op te zoeken en een moment van meditatie te doen, om je volledig te kunnen ontspannen, kan je de inwijdingsproces laten plaatsvinden. Afhankelijk van de soort inwijding kan het proces 10 tot 20 minuten duren. Dit kan verschillen per persoon.

Elke inwijding die vanuit onze intentie wordt doorgegeven zal bij de ontvanger datgene tot stand brengen wat de bedoeling is.

Als je meerde afstandsinwijdingen wil doen kan dat uiteraard , maar tussen de inwijdingen moet er zeker 3 tot 5 dagen rust zijn, zodat de inwijding op een goede manier kan inwerken en ontvangen worden.

 

Gold Reiki 

Gold Reiki is gechanneld door Ole Gabrielsen en is inmiddels een wereldwijd verspreide energie.

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën. Met de inwijdingen van Gold Reiki word je afgestemd op het edelmetaal goud en haar essentie en heeft een enorme kracht om te zuiveren.

Gold Reiki buigt negativiteit en angst om in licht en vreugde. Goud beschermt, zuivert en transformeert. Gold Reiki is te gebruiken voor mensen, dieren, ruimtes en voorwerpen.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie.

Kinderen reageren heel goed op de Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, etc en hooggevoelige en hoogsensitieve kinderen / volwassenen en ook dieren reageren heel goed op deze transformerende energie. Het geeft ze meer rust en ontspanning.

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in  andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

*Tarief  Gold Reiki : Call – in op afstand

Drie inwijdingen – € 50,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wat ontvang je na betaling?
 • 3 inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd
 • Downloadbare digitale handleiding
 • Digitaal certificaat
 • Hulp en Ondersteuning indien nodig
Er zijn 3 graden ‘afstemmingen’ of inwijdingen in Gold Reiki:

Gold Reiki 1e inwijding:

Na de 1e inwijding kun je behandelingen uitvoeren, zoals je met Reiki gewend bent. Je kunt jezelf, planten, dieren, voorwerpen en anderen ook op afstand energie geven.

Tijdens de inwijding in Gold Reiki zal je aura meer en meer met een gouden licht vervuld worden. Je kunt je steeds meer afstemmen op deze hoge trilling en zo meer harmonie in je leven creëren.

Gold Reiki 2e inwijding:

Na de 2e inwijding wordt je energie wederom verder verhoogd, zodat je behandelingen krachtiger zullen zijn.

Bij deze inwijding worden de Reiki kanalen versterkt.
Dit wordt met een speciale meditatie gedaan. Als je deze meditatie gebruikt, versterkt het gouden licht zich in jou.

Op deze manier worden alle chakra’s en energievelden verlicht. Dit komt doordat deze meditatie ook reinigend/zuiverend werkt.

Gold Reiki 3e inwijding:

Na de 3e inwijding waarbij de energieën wederom verhoogd worden en kun je ook anderen inwijden.

De vorige inwijdingen worden versterkt en verfijnd. Het gouden licht wordt versterkt en vervuld je gehele aura. Je kan nu mensen inwijden in de Gold Reiki Energie.

De energie van Gold Reiki is enorm krachtig. Een behandeling van 3-5 minuten Gold Reiki staat gelijk aan een volledige behandeling van een normale Reikibehandeling.

Tevens kan je kristallen en andere voorwerpen inwijden zodat ze als Reikikanaal gebruikt kunnen worden.

Deze inwijdingen worden in een keer gegeven.

 

Kundalini Reiki

Kundalini is een Sanskriet woord dat ‘opgerold’ betekent. Het betekent de energie die opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat. Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.

Bij Kundalini Reiki wordt de Kundalini geleidelijk ‘wakker’ gemaakt. Als het opstijgen van de Kundalini energie niet gelijkmatig gebeurt, kan men sterke ongemakken ervaren. Er kunnen namelijk sterke ervaringen worden opgedaan wanneer blokkades worden doorbroken. Een open Kundalini betekent dat er na verloop van tijd een complete zuivering van de chakra’s, lichaamdelen en de energiekanalen bereikt wordt.

Bij Kundalini Reiki wordt de energie op een rustige manier ‘wakker’ gemaakt en krijgt zo de kans kans om rustig op te stijgen. Mensen die problemen hebben, of gehad hebben, met het verkeerd ontwaken van Kundalini of andere problemen hebben met de Kundalini energie, kunnen meestal goed geholpen worden met Kundalini Reiki.

Kundalini Reiki bestaat uit 3 graden. Iedereen die wil gaan werken met Kundalini Reiki moet beginnen met de 1e graad, ook al heeft men inwijdingen gehad in andere Reiki vormen. Het systeem is heel eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd ook veel krachtiger dan de traditionele Reiki vormen.

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Hiervoor is het nodig dat je al minimaal een Cursus Tera Mai I gedaan hebt. Je weet dan hoe je met de energie kunt werken.

*Tarief  Kundalini Reiki : Call – in op afstand

Drie inwijdingen – € 75,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wat ontvang je na betaling?
 • 4 inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd
 • Downloadbare digitale handleiding
 • Digitaal certificaat
 • Hulp en Ondersteuning indien nodig
Er zijn 3 graden ‘afstemmingen’ of inwijdingen in Kundalini Reiki:

Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding.

Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling. 

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofdenergiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofdchakra (3e oog) verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki 3 – Kundalini Reiki master

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

In deze master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten, namelijk;

 • Geboorte Trauma Reiki
 • Locatie Reiki
 • Vorige Leven Reiki
 • DNA Reiki
 • Kristal Reiki
 • Balans Reiki
 • Diamant Reiki

Founder: Ole Gabrielsen

7 Inwijdingen Kundalini Reiki Master Graad:

Geboorte Trauma Reiki

De geboorte is voor veel mensen best een heftige ervaring geweest. Dit is ook de reden waarom je niet meer bewust weet hoe dit was. Je komt vanuit een veilige en rustige omgeving in een lawaaierige wereld. Geboren worden is iets wat we op aarde kennen en wat, ook al verschillen hier de meningen over, we vaker dan één keer mee maken. Om meer bewustzijn te krijgen over waarom je hier op aarde bent en de heftige ervaring ervan te verwerken , kun je voor een geboorte Trauma Reiki behandeling kiezen.

Locatie Reiki

We komen in ons leven heel veel mensen en situaties tegen. Met deze mensen en situaties hebben we bepaalde indrukken achter gelaten. Deze kunnen zowel positief als negatief zijn. Ook komen we op vele plaatsen die ons een goed of een slecht gevoel kunnen geven. Kies je voor een Locatie Reiki behandeling dan worden alle negatieve energieën omgezet in positieve energieën of wanneer ze je niet meer dienen worden ze verwijderd. Je kunt tijdens deze behandeling makkelijker de persoon of situatie loslaten en de overgebleven ruimte vullen met licht en liefde.

Vorig leven Reiki

Iedereen heeft honderden zo niet duizenden leven achter zich. In al deze levens heb je van alles mee gemaakt en ook meegenomen, naar volgende levens. Tijdens een Vorig Leven Reiki behandeling laat je de energieën, wanneer ze je niet meer dienen, los en vergeef je alles wat er ook maar gebeurd is in vorige levens. Zo kun je vrij worden van oud karma en een bewustzijnsontwikkeling mee maken in de ze laatste fase van de derde dimensie zodat jij persoonlijk klaar bent voor de vijfde dimensie.

DNA Reiki

De wetenschap beweerd dat wij maar 2 strengen DNA bezitten, 90% zou Junk-DNA zijn volgens de wetenschap. Tegenwoordig wordt echter iets anders aangetoond. We kunnen het overige DNA activeren om een completer mens te worden. Tijdens een DNA behandeling worden erfelijke ziektes aangepakt en genezen. Het resultaat is pas na 3 weken merkbaar.

Kristal Reiki

Overal in ons lichaam hebben we kleine kristallen. Deze kristallen zijn sterk verbonden met het water. Ze hebben als functie onze geestelijke en lichamelijke trauma’s te verwerken. Ook zorgen ze soms voor blokkades. Een Kristal Reiki behandeling zorgt voor balanceren van deze kristallen. Alle overbodige  kristallen  worden door middel van visualisatie, afgevoerd uit  het lichaam via de voeten, naar de aarde. Wel is het verstandig om eerst een Locatie Reiki behandeling te hebben gehad. Het is daarbij verstandig om eerst oud zeer te hebben verwerkt, zodat je er zeker van kunt zijn dat de Kristal Reiki behandeling beter werkt. Deze behandeling moet 2 keer worden gedaan

Balans Reiki

Deze inwijding zorgt ervoor dat je binnen een minuut een balans krijgt in je hele energiesysteem.

Diamant Reiki

Deze inwijding zorgt voor de versterking van je Kundalini energie.

Founder: Ole Gabrielsen

Magisch Sjamaan Lichtwerker Programma

Het Magisch Sjamaan Licht Werker Programma leert je de essentie van sjamanisme en verbindt je met de energieën van Moeder Aarde en Spirit.
De handleiding bevat zeer veel informatie en is hierdoor bijna een kleine cursus!

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

*Tarief  Magisch Sjamaan Lichtwerker Programma : Call – in op afstand

Drie inwijdingen – € 50,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wat ontvang je na betaling?
 • 3 inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd
 • Downloadbare digitale handleiding
 • Digitaal certificaat
 • Hulp en Ondersteuning  indien nodig
De 3 Magisch Sjamaan Lichtwerker Afstemmingen:

Level 1: Inwijden

Hierin worden de basisprincipes uitgelegd van wat het betekent om sjamanisme uit te oefenen.

De Level 1 afstemming verbindt je met de energieën van Moeder Aarde en de energieën van Spirit op een manier die je helpt te groeien en te leren je horizon te verbreden.
In de handleiding voor Level 1 wordt besproken hoe je een Spirituele reis kunt maken, om binnenin te bekijken en om te ontdekken wie je echt bent, en wat je pad kan zijn, inwijdingsriten, Magische namen, en meer.

Level 2: Overgangsvorm

Versterkt je verbinding met Moeder Aarde en Spirit en biedt een schild van bescherming tijdens het identificeren van duidelijke negatieve en ongewenste energieën tijdens een genezing.
De handleiding voor Level 2 omvat negatieve verbindingen, soul retrieval, terugvorderen van je energie, en meer.

Level 3: Master

Het Master Level laat je toe om de inwijdingen door te geven aan anderen, en blijft je band versterken met Moeder Aarde en de Spirit.
Ook wordt je derde oog – 6e chakra en Kruin -7e chakra geopend, zodat je paranormale vermogens worden versterkt door verbinding te maken met je Hogere Zelf.
Er is ook een versterking van de 2e chakra welke staat voor fysiek instinct.

Level 3 Master handleiding behandelt meditatie, healing, kruiden en kristallen, visioenen, leerproces, versterken intuïtie en instinct, Natuur magie, leven in harmonie, en nog veel meer!

De Atlantische & Gaia Afstemmingen

Deze zijn persoonlijke bekrachtigingen voor je reis door het leven en verbinden je met de energieën van de zeer geavanceerde spirituele beschaving van Atlantis, dwz geavanceerde manieren van werken met de geest, het hart en de aarde; en ze verbinden je met de levende aarde (Gaia). De Atlantische – Gaia Afstemmingen kunnen ook gebruikt worden als healing systeem.

De Atlantische en Gaia-trilogie bestaat uit 3 afstemmingen:
Atlantische Kristal Activatie
Kristallen Schedel Activatie
Elemental Earth Star Empowerment

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

*Tarief  Atlantische & Gaia Trilogie :

Call – in op afstand

Drie inwijdingen – € 50,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wat ontvang je na betaling?
 • 3 inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd
 • 3 downloadbare digitale handleidingen
 • 3 digitale certificaten
 • Hulp en ondersteuning indien nodig
De 3 Atlantische & Gaia Afstemmingen:

Atlantische Kristal Activatie

Het doel van deze activering is om de kennis en energie binnen te brengen die was en wordt opgeslagen in het belangrijkste Atlantisch Kristal dat in de Grote Genezing Tempel in Atlantis werd bewaard. Het Atlantisch Kristal lijkt in niets op wat we hier op aarde hebben in deze huidige tijd.

Het Atlantisch Kristal bevat ook alle informatie die werd gebruikt door het Atlantisch Ras.
Dit omvatte informatie over levitatie, telepathie, manifestatie, transport door intentie en het belangrijkste was dat het de sleutel was tot het Ascentieproces van Moeder Aarde.

Wanneer dit Ascentieproces plaatsvindt, zal het originele Atlantisch Kristal opnieuw opstijgen uit de diepten van de oceaan om ons te leiden tijdens de Nieuwe Tijd van Vrede en Transformatie.

De Atlantische Kristal Empowerment is ook ontworpen om de verlorenen DNA-strengen te activeren die in ieder van ons verblijven door de plaatsing van een Etherisch Atlantisch Kristal dat permanent in je Etherische Achtergrond en kruinchakra is gecodeerd.

Kristallen Schedel activatie

Door deze Kristallen Schedel Activering krijg je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de Energetische Frequenties en Heilige Kennis die is vervat in de Etherische Kristallen Schedel en eenmaal afgestemd op de Schedel zul je een proces beginnen van het ontwaken van alle slapende spirituele gaven die in jou aanwezig zijn.

Als je ervoor kiest om de Energieën van Kristallen Schedel te gebruiken voor genezingsdoeleinden, zul je zuivere Goddelijke Energie channelen die uit de Heilige Bron komt.

Elemental Earth Star Empowerment

Elemental Earth Star Empowerment is de laatste Afstemming binnen de Atlantische en Gaia-trilogie.
Tijdens je Afstemming op de Atlantische Kristal Activatie en Kristallen Schedel activatie, die de voorwaarden zijn om de Elemental Earth Star Empowerment te ontvangen, werd je verbonden met de Hogere Banden van Energie evenals de hogere aspecten van je zielszelf (hogere zelf).

Het is nu tijd om je Energieën te verankeren in het Hart van Gaia (Moeder Aarde) via de Elemental Earth Star Empowerment.

Door deze verbinding zul je geaard zijn op Moeder Aarde, waar je de onbeperkte energieën kunt aanboren die Gaia te bieden heeft om alle niveaus te zuiveren en je aura en chakra’s te reinigen.

Deze empowerment kan je helpen om de wereld om je heen te “zien” en te “voelen” zoals het echt bedoeld is om gezien te worden.

Onthoud dat zelfs als je geen spirituele of paranormale boodschappen ontvangt, dit niet betekent dat de Kristallen Schedel Activatie niet werkt. Belangrijk om te weten is dat er niets rechtstreeks gebeurt en het kan soms vele dagen, weken of maanden duren voordat je een resonerende verbinding opbouwt met je etherische schedel.

Na verloop van tijd, zullen de inzichten en berichten verschijnen of je zou kunnen ontdekken dat de begeleiding die je zoekt naar je toe komt in je dromen of zullen in een later stadium verschijnen. Spirituele Vooruitgang is niet iets dat snel kan worden gevolgd. Het kost tijd en het vergt geduld.

Founder: Jay Burrell

Energetische Bescherming pakket

Vol energie zijn klinkt positief, maar dat is het niet altijd. Want het kan ook betekenen dat je negatieve energie zoals angst of stress van anderen bij je binnen komen en jou overnemen. Hoe kun je je daarvan ontdoen en ervoor zorgen dat dit niet te vaak gebeurt?

Hoe bewuster je in het leven staat, hoe meer je open staat voor de subtiele energie om je heen. Als jij ontvankelijk bent voor de energie van andere mensen en de gave hebt om precies te zien (maar ook te zeggen en zelfs te zijn) wat anderen nodig hebben, kun je een enorme steun zijn.

Als je je meer bewust wordt van hoe je energiesysteem werkt, kun je je eigen energie zuiver houden. 

Dit Energetische Beschermings Pakket kan jou daar bij helpen, je krijgt de hulpmiddelen die je nodig hebt om je zelf te helen en weer in balans te komen. 

Is het ontvangen van deze inwijdingen goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijdingen ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

*Tarief Energetische Bescherming pakket:

 Call – in op afstand

Negen inwijdingen – € 99,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wat ontvang je na betaling?
 • 9 inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd
 • Downloadbare digitale handleiding
 • Digitaal certificaat
 • Hulp en Ondersteuning  indien nodig
De 9 energiesystemen in het Energetische Bescherming pakket
De volgende energiesystemen zitten in het pakket:

Grounding Empowerment: een hulpmiddel om je energie balans te herstellen en je op een goede manier weer te gronden.

Aura Flush : Deze mooie en zachte energie die jou Aura reinigt en alle energie verwijdert die er niet in hoort.

Aura Repair: Vult de Aura weer op een goede manier op en brengt deze op een goede manier in Balans. Verwijderd negatieve energie en blokkades.

Chakra Flush: Dit is een hulpmiddel om blokkades of overtollige energie uit de chakra`s te verwijderen.

Chakra Repair : Vult de chakra`s weer op een goede manier op en brengt deze op een goede manier in Balans. Verwijderd negatieve energie en blokkades.

Gouden, Zilver Violette Vlam: Ondersteund de veranderingen die nodig zijn om Karma en Trauma`s op een goede manier in balans te laten komen in alle onderdelen van ons lichaam van onze huidige en vorige levens. Tevens ook op emotioneel en spiritueel vlak.

Psychic Protection Flame: De vlam van Aartsengel Michael welke beschermt tegen negatieve aanvallen op energie en emotioneel gebied en versterkt je ook op spiritueel gebied.

Etheric Cord Flush: Hiermee verbreek je de koorden en verbindingen van jou met anderen mensen waar je last van kunt hebben.

Etheric Cord Shield: Beschermd jou spiritueel, emotioneel en Lichamelijk tegen alle energieën van buiten af.

Hawaaiin Trinity Reiki

Hawaiian Trinity Reiki bestaat uit drie verschillende Reiki systemen: Kahuna Reiki, Aloha Reiki en Uhane Nui Reiki. Deze systemen zijn herzien en samengebracht door Stephanie Rail. De systemen kun je los van elkaar gebruiken, maar ook samen als een compleet Reiki systeem.

De Hawaaiin Trinity Reiki bestaat uit 3 afstemmingen:

Kahuna Reiki je werkt hierbij met de energie van de Vader, de Amakua = jouw Hogere Zelf. Door je af te stemmen op de energie van jouw Hogere Zelf kun je jouw spirituele bewustwording verhogen, je intuïtie verbeteren, helen en genezen worden.

Aloha Reiki herbij werk je met de geest van Aloha, dit betekent in de Hawaiiaanse taal; affectie, liefde, mededogen, barmhartigheid en ander gevoelens van soortgelijke aard. Het wordt in Hawaï gebruikt als groet (‘hallo’ of ‘tot ziens’). Aloha is meer dan een woord van begroeting of afscheid. Het betekent wederzijds respect en genegenheid, warmte en voor elkaar zorgen zonder daar iets voor terug te verwachten. Het betekent om te horen wat er niet gezegd wordt, om te zien wat niet kan worden gezien en om te weten wat je niet kunt weten.

Uhane Nui Reiki gaat over het herkennen van de grote geest in ieder van ons. In Kahuna Reiki werken we samen met de energie van de Amakua (Hoger Zelf) om onszelf te bevrijden en te verbinden met Spirit. In Aloha Reiki werken we samen met de Spirit van onvoorwaardelijke liefde – voor onszelf en anderen. In Uhane Nui Reiki hebben we onze mooie geest bevrijd, zodat deze weer kan stralen. We werken aan onze bewuste geest (Uhane) om deze te integreren met onze Spirit. Wanneer onze bewuste geest uit balans is, is deze gebaseerd op angst en controle, wat kan leiden tot stress, pijn en ziekte. Wanneer onze bewuste geest in contact is met Spirit, kan deze dienen als een zachte gids die werkt aan de integratie van drie zelven (onbewuste zelf, bewuste zelf & hoger zelf) en onze verlangens manifesteren in de buitenwereld.

Founder: Stephanie Braill

 Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

*Tarief  Hawaaiin Trinity Reiki :

Call – in op afstand

Drie inwijdingen – € 85,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wat ontvang je na betaling?
 • 3 inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd
 • 3 downloadbare digitale handleidingen
 • 1 digitale certificaat
 • Hulp en ondersteuning indien nodig
De 3 afstemmingen van Hawaaiin Trinity Reiki:

Kahuna Reiki helpt je bij het volgende:

* Brengen van duidelijkheid

* Vergroten van het inzicht en intuïtief bewustzijn

* Emotionele heling

* Verbinden met heilige ruimte

* Luisteren naar je geest

Aloha Reiki helpt je bij het volgende:

* Onvoorwaardelijke liefde en acceptatie

* Vrede en rust

* Vriendelijkheid

* Nederigheid

* Geduld

* Spirituele wijsheid

Uhane Nui Reiki helpt je bij het volgende:

* Integratie van lichaam, geest en ziel.

* Afstemming van het ego en het bewuste denken op het doel van de ziel.

* Het vinden en het uiten van ons levensdoel.

* Spiritueel bewust en mondig worden.

* Erkenning dat we ‘spirituele wezens zijn met een menselijke ervaring’.

* Het bereiken van een flow, afkomstig door de afstemming met spirit.

Bij het werken met Uhane Nui Reiki kan het handig zijn als je onthoud dat je een kind van God bent, een spirit die geïncarneerd is op deze planeet om te leren en te groeien. Bij het gebruik van dit Reiki systeem, voor jezelf en anderen, ben je verbonden met die goddelijke vonk die in ons allemaal woont.

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Hoe werkt een Spirituele Inwijding op Afstand?

Deze inwijding wordt op afstand gegeven. Net zoals je mensen op afstand kan behandelen, kun je ook een inwijding doorgeven op afstand. Dit doen we met een bal van energie (Chi Bal) ,die we in tijd en ruimte klaar zetten voor onbepaalde tijd in de kosmos.

De ontvanger bepaald zelf wanneer deze opgehaald wordt. Dit is via een call-in methode. De call-in methode werkt door middel van het Hogere zelf en de intentie die via de energie bekrachtigt wordt.

De inwijding op afstand is volkomen veilig en beschermd tijdens het sturen en het ontvangen van de chi bal er kunnen geen schadelijke energieën mee gestuurd worden.

Een voordeel van deze inwijdingen zijn dat het een eenvoudige methode is en dat het gehele proces vanuit de kosmos wordt geregeld. 

Hoe ervaar je de inwijding?

De zender stuurt met intentie via de kosmos de inwijding door naar de ontvanger en deze kan op een geschikt moment de inwijding via de call-in methode ontvangen.

Door een rustige omgeving op te zoeken en een moment van meditatie te doen, om je volledig te kunnen ontspannen, kan je de inwijdingsproces laten plaatsvinden. Afhankelijk van de soort inwijding kan het proces 10 tot 20 minuten duren. Dit kan verschillen per persoon.

Als je meerde afstandsinwijdingen wil doen kan dat uiteraard , maar tussen de inwijdingen moet er zeker 3 tot 5 dagen rust zijn, zodat de inwijding op een goede manier kan inwerken en ontvangen worden.

Uiteraard ben ik beschikbaar als je vragen hebt over de Spirituele Afstand Inwijding. Je kunt mij een Whatsap of een Email bericht sturen met jou vraag.Je krijgt de digitale handleiding en het certificaat via email toegestuurd.

Wat levert een Spirituele Afstand Inwijding op?

Vergroting van het hoger bewustzijn

De Spirituele inwijdingen op afstand zijn een belangrijke spirituele reis, die zorgen voor een vergroting van het hoger bewustzijn. Oude stukken mogen losgelaten en opgeruimd worden. Je staat meer open en hebt een betere verbinding met de universele energie.

Nieuwe Kansen

De Spirituele inwijdingen op afstand openen als het ware een nieuwe deur voor de toekomst. Je bent bewuster dan ooit en voelt meer. Dit helpt je in je dagelijks leven, bijvoorbeeld op de werkvloer of in relaties. Daarnaast kun je, afhankelijk van de inwijding, deze gaan zetten om anderen te gaan ondersteunen, eventueel vanuit een eigen praktijk.

Rust

De Spirituele inwijdingen op afstand zorgen voor meer rust in je hele systeem, doordat je zelf ook in een proces gaat en oude stukken los mag laten. Daarnaast word je energetische systeem en lichaam opgevuld met liefdesenergie.

Praktisch

Als je nog niet eerder iets met een Spirtuele Inwijding gedaan hebt, dan gaan we samen kijken wat bij jou past.

De inwijdingen zijn individueel en op afstand, het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met de energie van de inwijding.

Uiteraard ben ik beschikbaar als je vragen hebt over de Spirituele Afstand Inwijding. Je kunt mij een Whatsap of email bericht sturen met jou vraag.

 

Veelgestelde vragen

Er worden veel verschillende Spirituele Inwijdingen aangeboden, welke kies ik?

Dat klopt, Je mag je eigen intuïtie gebruiken wat jou aanspreekt. Daarnaast kunnen we uiteraard even overleggen wat het beste bij jou past.

Ik heb nog niets gedaan op Spiritueel gebied?

Als je nog niet eerder iets met een Spirtuele Inwijding gedaan hebt, dan gaan we samen kijken wat bij jou past.

De inwijdingen zijn individueel en op afstand, het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met de energie van de inwijding.

Belangrijk:

Een behandeling, sessie, consult of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Wat anderen zeggen:

Mijn ervaring bij Para Centrum De Roos is heel fijn , Jolanda legt alles heel duidelijk uit en heeft mij in laten zien wie ik ben.

Ik heb de Gold Reiki op afstand mogen ontvangen, dat was erg bijzonder omdat dit de eerste keer was dat ik dit op deze manier hebt gedaan, daardoor ben ik sterker geworden en weet ik veel meer mijn grenzen aan te geven. 

Ronald, Rotterdam

Ik kom al vele jaren bij Jolanda van Bavel, Para Centrum De Roos. Ik heb de Inwijding Kundalini Reiki op afstand gedaan , het heeft mij inzichten gegeven en ik heb geleerd om in mijn eigen kracht te staan. Ik heb haar ervaren als eerlijk en oprecht.

Zij geeft je hoop en inzichten waardoor je gaat groeien. Maar wel op de manier die voor jou goed is, en op je eigen tempo. Zij is een helper Pur Sang en zeer bedreven in wat ze doet, staat altijd voor je klaar.

Anja, Capelle a/d IJssel

Wil je meer Spirituele Afstemmingen?

Start met een inwijding.

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.