Selecteer een pagina

Wil je je Intuïtie beter leren gebruiken en jezelf beter leren kennen?

Tijdens spirituele coaching onderzoeken we hoe je je hoog gevoeligheid als gave kunt inzetten.
Afspraak maken voor een Sessie

Tijdens Spirituele Coaching onderzoeken we hoe je jouw gevoeligheid en spirituele gaven in kunnen zetten als kracht.

Je bent gevoelig, dat weet je van jezelf. Je hebt ondertussen ook begrepen dat niet iedereen zo gevoelig is zoals jij. Op zich accepteer je dat wel, maar tegelijk kan het soms zwaar voelen om “anders” te zijn. Je hebt het gevoel dat mensen je niet begrijpen. Dat ze niet willen zien zoals jij “ziet” of niet willen voelen hoe jij het “voelt”.

Soms ga je aan jezelf twijfelen, bijvoorbeeld als iemand anders zegt dat het prima gaat, terwijl je voelt dat dat niet zo is. Klopt het wel wat je voelt? Hoe weet je wat waar is? Je gevoeligheid en je spirituele gaven zijn een kracht! Je moet jezelf simpelweg op een “nieuwe” manier leren kennen, zonder je continu te vergelijken met anderen. Je mag leren hoe je eigen intuïtieve gaven werken en hoe je dat als kwaliteit kunt inzetten in je dagelijks leven, en hoe je beter kunt omgaan met ingrijpende situaties. We gaan kijken wat je nodig hebt om weer jezelf te worden.

 

Coaching Spirituele Ontwikkeling I: Jezelf energetisch leren beschermen

In dit coachtraject staat de verbinding met jezelf en de Kosmos centraal, en leer ik je hoe je je goed kunt beschermen tegen prikkels van buitenaf en energieën van anderen.

Ik leer je wat energietrillingen zijn en hoe de verbindingen werken. We gaan samen in de praktijk kijken naar je eigen aura en chakra’s en ik laat je zien wat de betekenis is van ieder chakra. Waar zitten bij jou blokkades in je energieveld? We gaan vervolgens aan de slag met het schoonmaken van je energie. Daarnaast leer ik je ook hoe je in verbinding kunt komen met je gidsen en hoe je herkent dat ze bij je zijn.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Energietrillingen en -verbindingen
 • Aura en Chakra o.a. schoonmaken
 • Gidsen

Tarieven:

* 6 x 90 min of 9 x 60 min €695,00

* 1 x 60 min € 90,00 of 1 x 90 min €120,00

Coaching Spirituele Ontwikkeling II: Verbinding met jouw Ziel

In dit coachtraject staat de verbinding met jouw ziel centraal. Wat kom je hier doen op aarde? Wat heb je als levensdoel gekozen en waarom? Hoe zit het met de verbinding met anderen in je leven? Wat zeggen vorige levens?

Dit alles kan je helpen om gedrag in het “nu” beter te begrijpen. Het geeft rust en hierdoor leer je jezelf beter kennen. Als je in een moeilijke situatie komt waardoor je uit het veld geslagen bent, kun je dit nu verbinden aan je zielsmissie.

Ik leer je hoe je contact kunt maken met je eigen ziel en met de zielen van anderen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Akasha Kronieken
 • Ziel Contracten
 • Kamers van de Ziel

Tarieven:

* 6 x 90 min of 9 x 60 min €695,00

* 1 x 60 min € 90,00 of 1 x 90 min €120,00

 

Coaching Spirituele Ontwikkeling III: Verbinding met jouw Hoog Sensitieve Zelf

In dit coachtraject staat de verbinding met jezelf centraal. Dit traject past goed bij jou, als je een pleaser bent en altijd gericht bent op wat anderen nodig hebben. Grote kans dat je jezelf hierin voorbij loopt en de verbinding met jezelf kwijt bent.

In dit coachtraject ga je de verbinding weer maken met je eigen gevoel en “uit je hoofd”. We onderzoeken wie je echt bent en waar je voor staat. Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat zijn je valkuilen? Wat heb je nodig? Waar liggen jouw grenzen?

Je leert als het ware je eigen handleiding. We kijken daarnaast naar de verbinding met anderen. Wat heb je daarin nodig, om jezelf niet langer voorbij te lopen? En hoe kun je op anderen reageren vanuit zachtheid, maar met duidelijkheid?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Wie ben je
 • Wat wil je zijn
 • Hoe gaan mensen met jou om
 • Hoe wil jij met mensen omgaan
 • Spiritualiteit

Tarieven:

* 6 x 90 min of 9 x 60 min €695,00

* 1 x 60 min € 90,00 of 1 x 90 min €120,00

 

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Hoe werkt een Coachtraject?

Een coachtraject is altijd persoonlijk en op maat. Ik leer je altijd een stukje theorie en daarnaast gaan we altijd praktisch aan de slag, zodat je echt gaat voelen en ervaren. Spirituele ontwikkeling leer je niet uit een boekje, maar door het zelf te ervaren.

Ik hoor graag eerst wie je bent, hoe je spirituele ontwikkeling gelopen is en waar je op dit moment op vast loopt in je leven. Misschien is dat op het gebied van werk, of in relaties of wellicht voel je je moe en uitgeblust. Afhankelijk van jouw thema, gaan we samen aan de slag met je gevoeligheid.

Je hoeft zelf nog niet te weten welk coachtraject het beste bij je aansluit, dat bepalen we samen.

Ik werk vanuit mijn gevoel. Ik geloof dat iedere sessie precies brengt wat er nodig is.

Wat levert een Spiritueel Coachtraject op?

Meer vertrouwen op je Intuïtie

Door alle oefeningen, weet je nu beter hoe het aanvoelt als je intuïtie iets aangeeft of als je een boodschap ontvangt. Je durft daar dus ook beter op te vertrouwen, ook als de signalen vanuit je omgeving niet hetzelfde zijn als wat jij voelt.

Meer zelfkennis en zachtheid

Je hebt meer inzicht in je eigen gedrag en je patronen. Je begrijpt beter waarom je doet wat je doet en hoe je hier dus ook verandering in kunt brengen. Je kijkt met meer zachtheid naar je eigen valkuilen en uitdagingen.

Je hoog sensitiviteit en spiritualiteit inzetten als kracht

Je kunt je gevoeligheid en spiritualiteit nu ook zien als kracht! Je weet wat je kwaliteiten zijn en weet hoe je andere mensen daarmee kunt helpen, zonder dat het ten koste gaat van jezelf.

Praktisch

Een hele coachtraject is op maat en afgestemd op wat jij nodig hebt.

Het tarief voor een coachtraject zijn €695,00 in totaal, inclusief btw en lesmateriaal. Dit coachtraject kan bestaan uit 6 sessies van 90 minuten of 9 sessies van 60 minuten. De coachsessies vinden plaats bij Para Centrum de Roos (Jeruzalemstraat 51, 3061GM, Rotterdam) of online via Zoom en Skype. Het traject moet van tevoren betaald worden.

Een losse coachsessie kan ook , de tarieven bedragen voor 60 minuten €90,00 of 90 minuten €120,00 inclusief btw. Je hoeft zelf nog niet te weten waar de coachsessie over gaat of het beste bij je aansluit, dat bepalen we samen.

Je kunt betalen per pin, tikki of contant in de praktijk. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Veelgestelde vragen

Ik loop bij een psycholoog of andere hulpverlener, kan dit samen?

Ja hoor, het is vaak een mooie aanvulling. Laten we even contact hebben om jouw situatie te onderzoeken.

Ik twijfel nog, kan ik eerst één coachsessie ervaren?

Jazeker, Je kunt een coachsessie afspreken om ermee kennis te maken, maar mijn ervaring is dat een losse sessie soms niet voldoende is en dat er echt een traject nodig is voor blijvende transformatie.

Hoe anderen de Spirituele Coaching ervaren hebben:

Ben via een vriend van mij bij Jolanda terecht gekomen, aangezien ik al een tijdje op zoek was naar iemand die mij kan helpen mezelf beter te begrijpen en meer uit mijzelf te halen. Dat is haar zeker gelukt en ik leer nog steeds veel van haar. Zij kan met gelimiteerde informatie over mij, vanuit mij, meer over mij vertellen dan dat ik over mijzelf weet.

Zij coacht mij mijzelf beter te begrijpen, onbewust meer rust te hebben zonder compromissen te sluiten en helpt mij beter mijn doel te verwezenlijken. In de afgelopen jaren heb ik verschillende type consulten / coaches gehad, maar deze is voor mij het beste!

Anthony, Rhoon

Ik ben al vaak bij Jolanda geweest voor verschillende coaching sessies en spirituele consulten.

Ze is behulpzaam, denkt goed mee, is erg bekwaam en altijd vriendelijk, waardoor je je al snel op je gemak voelt. Ik heb hier dan ook de afgelopen jaren erg veel over mij zelf geleerd. Jolanda weet de juiste dingen te zeggen. Zij neemt hierbij geen blad voor de mond, zodat je snel tot de kern van een probleem komt.

Van de coaching sessies heb ik veel geleerd. Ze geeft hierbij de juiste begeleiding, zodat ik nu zelf mijn eigen praktijk heb kunnen openen!

Bianca, Rhoon

Interesse in een Spiritueel Coachtraject?

Bellen kan ook naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.