Selecteer een pagina

Blijft een Bepaalde Situatie je maar bezig houden?

Tijdens een Spirituele Sessie stem ik af op de Kosmische energie en krijg ik de antwoorden die je helpen om lichamelijke en geestelijke pijn te verlichten

Tijdens het Helderziend en Spirituele Sessie​ & Consult ga ik samen met jou bepalen waar je klachten of geestelijke blokkades vandaan kunnen komen.

Ik krijg daarbij hulp van de Goddelijke wereld. Met de Kosmische energie kan ik je lichamelijke en of geestelijke pijn verhelpen of verlichten. Dit lijkt misschien niet tastbaar, en dat is het ook niet, maar het is eigenlijk iets wat bij onze natuur hoort. We zijn van nature allemaal gevoelig, alleen we zijn in de loop der jaren verleerd om dit in te zetten als kwaliteit.

Veel mensen leven met onbegrip, emoties en lichamelijke pijnen die eigenlijk niet nodig zijn. Het inzicht dat ik je wil geven is dat je zelf de regisseur bent van je eigen leven. Je bepaalt zelf wat er gebeurt!

In een Spirituele Sessie stem ik me graag af om te onderzoeken wat voor jou de volgende stap op dit moment is.

Spiritueel Sessie & Consult

Tijdens een Spirituele Sessie stem ik af op jouw energie en verbind ik me met de goddelijke wereld of het universum. In samenwerking met mijn gidsen krijg ik informatie over jou door. Je hoeft me niets over jezelf te vertellen. Liever niet zelfs! Als ik begin te vertellen, herkennen de meeste mensen de informatie meteen. Ik lees als het ware in jouw energie hoe het met je gaat en wat er nodig is. Ik krijg de informatie gewoon door.

Mensen denken vaak zoveel. Dat maakt dat ze dan in de knoop komen te zitten en in cirkeltjes kunnen blijven bewegen, zonder dat ze het antwoord op hun vraag krijgen. Doordat ik zuiver afstem op jouw energie krijg ik vaak antwoorden waar je zelf al een tijdje naar opzoek bent.

Tarieven:

30 min € 45,00 60 min €80,00 90 min €110,00

Spiritueel Sessie & Consult voor Overleden Personen

Grote kans dat je een dierbare verloren hebt, waar je wellicht belangrijke vragen aan hebt. Wellicht omdat diegene plotseling is overleden en je geen afscheid hebt kunnen nemen, of omdat er op dit moment thema’s in je leven zijn waardoor je vragen hebt die je niet eerder kon stellen. Ik kan contact maken met overleden personen, het enige wat ik hiervoor nodig heb is een voorwerp of een foto van diegene.

Sessies met overleden dierbaren zijn vaak heel bijzonder en kunnen jou veel rust geven en helpen om vrede en acceptatie te ervaren rondom het overlijden. Vaak voelen zij al voor de sessie dat de vraag voor hen bedoeld is, en dienen zij zich als het ware al automatisch aan.

Tarieven:

30 min € 45,00 60 min €80,00 90 min €110,00

Akasha Reading

Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief bevat kosmische informatie en staat bekend als de Akasha Kronieken. De Akasha Kronieken zijn een bewustzijnsdimensie, daarin liggen alle gegevens van elke ziel, ook die van jou. En de reis die je nu moet maken ligt daar opgeslagen. Deze gegevens zijn opgeslagen in de vorm van energie en deze energie kan omgezet worden in informatie. Deze informatie kan gelezen worden via een Akasha reading.

Stel je een enorme bibliotheek voor, waarin op een plank je levensboek staat. In je levensboek (het archief van je ziel) kun je alles lezen over wie je bent geweest in je vorige levens en wat je eventueel daaruit geleerd hebt. Al je emoties en kennis staan in je levensboek opgetekend. Ook staat in je levensboek je programma van je leven in het hier en nu.

De Akasha Kronieken bieden je een bijzondere en interessante plek waar je je overzicht kunt vinden. Een hele andere kijk op zaken in je leven waardoor je meer inzicht krijgt in: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ook inzichten in de mogelijke projecten die je zou willen gaan ondernemen of nu al aan het ondernemen bent. Dit overzicht is geheel voor jou alleen, want dit wordt door jou gemaakt door je levens te leven en je kennis daarin te verkrijgen.

Tarieven:

30 min € 45,00 60 min €80,00 90 min €110,00

Tarotlegging

Tijdens Spirituele Sessie & Consult kan ik ook tarotkaarten leggen ter ondersteuning. De kaarten ondersteunen wat ik doorkrijg van boven over jouw vraag of thema. De kaarten worden intuïtief gekozen. Je zult zien dat het altijd de kaarten zijn die ook goed passen bij waar je op dit moment staat. De kaarten hebben allen een bepaalde betekenis, symboliek en ook een beeld waar je wellicht iets bij voelt. De kaarten vormen als het ware een spiegel die je helpt om de antwoorden in jezelf te vinden.

Tarieven:

30 min € 45,00 60 min €80,00 90 min €110,00

 Spirituele Sessie & Consult Telefonisch , Whatsapp Video of Skype 

Tijdens Spirituele Sessie stem ik af op jouw energie en verbind ik me met de goddelijke wereld of het universum. In samenwerking met mijn gidsen krijg ik informatie over jou door. Je hoeft me niets over jezelf te vertellen. Liever niet zelfs! Als ik begin te vertellen, herkennen de meeste mensen de informatie meteen. Ik lees als het ware in jouw energie hoe het met je gaat en wat er nodig is. Ik krijg de informatie gewoon door.

Mensen denken vaak zoveel. Dat maakt dat ze dan in de knoop komen te zitten en in cirkeltjes kunnen blijven bewegen, zonder dat ze het antwoord op hun vraag krijgen. Doordat ik zuiver afstem op jouw energie krijg ik vaak antwoorden waar je zelf al een tijdje naar opzoek bent. Je kunt ook de vragen stellen die je bezig houden. Dit kan via de Telefoon, Whatsapp video of Online..

Telefonisch Spirituele Sessie 15 min € 27,50 : Je stuurt mij de drie vragen via de Whatsapp: 06 – 45 62 42 75 , dan maken we een afspraak zodat ik de vragen telefonisch, via Whatsapp Video of Skype kan beantwoorden.

Tarieven:

15 min € 27,50 ( maximaal 3 vragen ) 30 min € 45,00 60 min €80,00 (van te voren betaald)

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Belangrijk
Vragen zoals “Hoe oud word ik?” en/of ”Heb ik een ziekte?” kan ik niet voor je beantwoorden. Ook vragen over geld kan ik niet voor je beantwoorden. Ik ben geen arts en ik beschik niet over andermans leven zoals God dat doet. Ik vind de geestelijke gesteldheid van de mens veel belangrijker dan de materialistische wereld.

Een behandeling, sessie, consult of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Hoe werkt het vinden van antwoorden door middel van een Spiritueel Sessie?

Tijdens een Spirituele Sessie stem ik mijn hoger bewustzijn af op jouw hoger bewustzijn. Ik krijg dan beelden, woorden, geuren of andere dingen door die mij informatie geven met betrekking tot jouw vraag. Je kunt kiezen voor een spiritueel consult omdat je simpelweg nieuwsgierig bent en graag een andere kant van een situatie wil belichten.

Je kunt ook kiezen voor een reading als je het op dit moment moeilijk hebt en als een situatie uitzichtloos lijkt of als je even niet lekker in je vel zit. Een Sessie is echter niet bedoeld als kant-en-klare oplossing.

Wat ik door krijg tijdens een Spirituele Sessie, gaat voorbij alle zichtbare en uiterlijke omstandigheden waar je waarschijnlijk zelf al vaker naar gekeken hebt. Het gaat verder dan de materie. Het uitgangspunt is dat alles bestaat uit energie. Ik stem me af op jouw energie en op jouw ziel.

Het kan zijn dat ik woorden geef aan iets wat jij wel gevoeld hebt, maar waar je zelf je vinger nog niet helemaal op kon leggen.

Een Spirituele Sessie geeft je meer inzicht en overzicht, maar kan ook bestaande processen activeren of sneller laten verlopen en laat je anders naar jezelf en jouw situatie kijken, waardoor je bijna als vanzelf meer rust en ruimte voor iets nieuws zult ervaren.

Wellicht heb je nog niet eerder een Spirituele Sessie gehad en vind je het spannend. Dat snap ik! Dat is niet erg. Alles mag er zijn. Een consult kan soms confronterend zijn, maar is altijd helend en liefdevol.

Wat levert een Spiritueel Consult op?

Duidelijkheid

Je hebt nieuwe inzichten gekregen en je kunt de situatie nu vanuit verschillende hoeken bekijken. Dit heeft voor duidelijkheid op je pad gezorgd. Je weet nu beter welke stappen je kunt nemen en je voelt je daar zelfverzekerd over.

Rust

Je voelt je letterlijk lichter door de antwoorden die je hebt gekregen. Je weet wat je te doen staat, en dat geeft rust. Rust in je hoofd, én in je lichaam. Alles is op zijn plek gevallen en je kunt weer vooruit.

Nieuwe Energie

Je voelt je gesteund en je voelt je vol vertrouwen. Je ziet het grotere geheel, en weet waarom de situatie is zoals hij is. Je weet welke stappen je kunt nemen, en dat geeft naast rust ook nieuwe energie. Je kiest voor jezelf en hebt zin om door te gaan met de volgende stap die zich ontvouwd heeft.

Praktisch

Een Spiritueel Consult duurt gemiddeld 60 minuten en kost €80,00 Liever een kort consult van 30 minuten €45,00 of een extra lang consult van 90 minuten €110,00. Dat kan.

De Spirituele Sessies vinden plaats in mijn praktijk ( Jeruzalemstraat 51 in Rotterdam) of online of telefonisch. Je kunt ingeven wat je het liefste wilt op het formulier om een afspraak te maken.

Je kunt betalen per pin, tikki of contant in de praktijk. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Liever een consult bij jou thuis? Dat kan ook. Je betaalt dan het tarief, €10,00 extra plus €0,31 reiskosten per km.

Bij mij in de praktijk mag alles er zijn! Geen vraag is raar en je hoeft je dus ook niet te schamen. Je bent welkom met alles wat je bij je hebt.

Veelgestelde vragen

Ik loop bij een psycholoog of andere hulpverlener, kan dit samen?

Ja hoor, het is vaak een mooie aanvulling. Laten we even contact hebben om jouw situatie te onderzoeken.

Werkt dit altijd?

n een Spirituele Sessie​t vertel ik jou wat ik door krijg. Ik probeer dat zo goed mogelijk te vertalen in woorden en beelden, zodat jij begrijpt wat ik bedoel en je zelf de link kunt maken met jouw eigen situatie. Heel soms komt het voor dat je bepaalde dingen niet kunt plaatsen. Het kan zijn dat ik dan iets door krijg wat misschien nog niet aan de orde is op dit moment. Sommige boodschappen begrijp je nu misschien nog niet, maar later wel. Aangezien we continu samen in verbinding staan, stem ik me zo goed mogelijk met je af en kun je vragen stellen als je iets niet begrijpt.

Hoeveel Spirituele Sessies zijn er nodig?

Ik krijg veel mensen in mijn praktijk die geregeld terug komen voor een Spirituele Sessie. Wat er dan nodig is, is geheel afhankelijk van jouw situatie op dat moment. Ik denk graag met je mee.

Wat kost een consult?

30 min: € 45,00  p.p
60 min: € 80,00  p.p
90 min: € 110,00 p.p

 

Wat anderen zeggen:

Jolanda van Bavel heb ik jaren geleden leren kennen als een integere, warme persoonlijkheid. Haar adviezen, gevraagd en ongevraagd zijn oprecht en zetten je altijd weer aan het denken.

Verder heeft zij geduld en geeft je de ruimte om vragen te stellen, indien er onduidelijkheden zijn.

Amal, Enschede

Mijn ervaringen bij Jolanda, Para Centrum Roos is eigenlijk niet in woorden te omschrijven.
Ben reeds jaren een vaste bezoeker en vele cursussen gevolgd van intuïtieve ontwikkeling tot hypnose behandeling. Daarnaast ook Spirituele consulten gedaan.
Mijn leven is positief veranderd voor mezelf en mijn omgeving, enkele vrienden en familieleden hebben mij hierin gevolgd en bezoeken Jolanda ook regelmatig.
Jolanda neemt haar roeping erg serieus en is een heel lief mens.

Joyce, Capelle a/d IJssel

Antwoord op vragen zodat je weer verder kunt?

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.