Selecteer een pagina

Spirituele Inwijdingen op Afstand II

Een Spirituele Inwijding is een boodschap voor jou diepste innerlijke zelf, deze ontvang je puur en zuiver in je hart.

Tijdens de Spirituele Afstand Inwijding ontvang je je eigen afstemming in energie vanuit het Universum.

Deze inwijding wordt op afstand gegeven. Net zoals je mensen op afstand kan behandelen, kun je ook een inwijding doorgeven op afstand. Dit doen we met een bal van energie (Chi Bal) ,die we in tijd en ruimte klaar zetten voor onbepaalde tijd in de kosmos.

De ontvanger bepaald zelf wanneer deze opgehaald wordt. Dit is via een call-in methode. De call-in methode werkt door middel van het Hogere zelf en de intentie die via de energie bekrachtigt wordt.

De inwijding op afstand is volkomen veilig en beschermd tijdens het sturen en het ontvangen van de chi bal er kunnen geen schadelijke energieën mee gestuurd worden.

Een voordeel van deze inwijdingen is dat het een eenvoudige methode is en dat het gehele proces vanuit de kosmos wordt geregeld. 

Hoe ervaar je de inwijding?

De zender stuurt met intentie via de kosmos de inwijding door naar de ontvanger en deze kan op een geschikt moment de inwijding via de call-in methode ontvangen.

Door een rustige omgeving op te zoeken en een moment van meditatie te doen, om je volledig te kunnen ontspannen, kan je de inwijdingsproces laten plaatsvinden. Afhankelijk van de soort inwijding kan het proces 10 tot 20 minuten duren. Dit kan verschillen per persoon.

Elke inwijding die vanuit onze intentie wordt doorgegeven zal bij de ontvanger datgene tot stand brengen wat de bedoeling is. 

Als je meerde afstandsinwijdingen wil doen kan dat uiteraard , maar tussen de inwijdingen moet er zeker 3 tot 5 dagen rust zijn, zodat de inwijding op een goede manier kan inwerken en ontvangen worden.

Het Grote Kristal van Avalon Lichtwerk 

 Deze afstandsinwijding verbindt je met het hoogste kristal van Avalon voor genezing en empowerment.

Het werkt met prismatische kristallen en licht om hoge magische krachten van Avalon binnen te brengen in combinatie met kracht van de regenboogkristallen en kleuren van lichtuitdrukking.

Dit systeem is schitterend kleurrijk in energieën en van het hoogst mogelijke vermogen voor kristallen om met mensen te werken.

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in  andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

Founder: Daelyn Wolf

*Tarief Grote Kristal van Avalon Lichtwerk :

Call – in op afstand

Een inwijding – € 50,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wat ontvang je na betaling?
 • 1 inwijding in een chi-ball voor onbepaalde tijd
 • Downloadbare digitale handleiding
 • Digitaal certificaat
 • Hulp en Ondersteuning indien nodig
Het Grote Kristal van Avalon Lichtwerk:

De etherische energieën van het Grote Kristal van Avalon is zowel magische als pure kristalenergie.

De energieën kunnen worden gebruikt voor genezing, bescherming, opheldering en bekrachtiging en brengt een snelle transformatie van gezond vertrouwen en mogelijkheden om obstakels te overwinnen.

Dit kristal bestaat in de etherische rijken van magie en energie samen met het verborgen eiland Avalon zelf.
Dit systeem put uit deze magische etherische energie van het Grote Kristal van Avalon en de lichtwerkende krachten
van genezing en empowerment.

Het Spirit Gids Reis Activatie Programma

heeft zeven activeringen om je te helpen in de communicatie met je spirituele gidsen. Zij zijn de psychische bescherming activering, aarding activering, derde oog activering, energie lichamen reinigen activering, meditatie activering, Spirit Gidsen en Hogere Wezens activering en de Droom activering.

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in  andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

Je mag in 7 dagen tijd elke dag een activering doen, jekunt ook zelf bepalen hoeveel tijd er tussen elke activering zit.

 Founder: Rev. Tracey Loper

*Tarief Spirit Gids Reis Activatie Programma:

 Call – in op afstand

Zeven Activeringen – € 75,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wat ontvang je na betaling?
 • 7 activeringen / inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd
 • Downloadbare digitale handleiding
 • Digitaal certificaat
 • Hulp en Ondersteuning indien nodig
De 7 activeringen in het Spirit Gids Reis Activatie Programma:

Psychische bescherming activering

Deze activering activeert een schild van psychische bescherming die optreedt als een energie die ons omhult en opdringerige trillingen blokkeert of kwaadaardige, negatieve, lagere vibraties van andere bronnen.
Als je begint met het verbinden met je Spirit Gidsen zal je bewustzijn van energieën sterk toenemen en met gevoeligheid komt blootstelling aan afleiding.
Zo kunnen astrale energieën worden aangetrokken tot jou verhoogde energie en / of activiteiten in het contact maken met je spirituele gidsen.

Het is niet dat deze persoonlijkheden of entiteiten je willen schaden. Voor de zekerheid zal deze psychische beveiligingsactivering je beschermen tegen ongewenste storingen of afleiding van elk lagere natuur.

Aarding Activering

De aardingsactivering houdt je in je lichaam, bewust van je omgeving en heden en beschikbaar voor wat dan ook gebeurt en creëert een energieverbinding als spirit van jouw lichaam in de fysieke realiteit.
Het zal dienen om het lichaam en het energiesysteem veilig te houden wanneer je mediteert en bewust contact maakt met je spirituele gidsen.

Het zal ook kracht brengen aan je proces van Gids communicatie omdat het jou als spirit met je fysieke lichaam zal afstemmen, zodat
je aanwezig kan zijn en kijken naar wat er moet gebeuren.

Het zal ook je spirituele en energieke bewustzijn verhogen en ongewenste of overmatige energie los te laten. Ook kan het je helpen je energie te leiden, je meditaties te verbeteren, je helpen om meer bewust te zijn van je pad en je in staat te stellen om nog meer capaciteit te krijgen om de wonderen van de Spirit Wereld te ervaren.

Derde Oog Activatie

Deze activering zal je helpen bij meditatie waardoor je bewustzijn en focus het vermogen om te concentreren verhoogd wordt.
Dit zal je ook helpen in je dagelijks leven door je te helpen bij het houden van focus op het werk of in je dagelijkse routine.

Het zal een verhoogd bewustzijn brengen zodat je dingen duidelijker en scherper ziet. Deze helpt je de ‘gewone’ geest te omzeilen als je wilt en toegang te krijgen tot een hogere staat van bewustzijn.

Deze activering helpt je om je zintuigen te verhogen- niet alleen visie maar wat je hoort, voelt, aanraakt, ruikt en gewoon intuïtief weet.Het kan je helpen om Aura’s, Gidsen, Engelen, Hogere Wezens etc. te zien.

Het zal een hogere staat van doel brengen, ontvouwt je kracht van helderziendheid, brengt je meer vaardigheden om te focussen en te concentreren, verscherpt intuïtieve vaardigheden en helpt je te luisteren naar en herkennen van je innerlijke stem.

Energie Lichamen Reinigen Activering

Deze activering zal de balans en harmonie herstellen naar de fysieke, mentale en emotionele lichamen.
Het zal werken om blokkades of barrières te verwijderen die je hebt voor de Spirit Gids Communicatie.
Deze reiniging zal beperkende en valse overtuigingen verwijderen over communicatie met je Spirit Gidsen.
Door deze activering worden barrières voor Gids Contact en Communicatie zoals sceptische disposities, gebrek aan begrip en eventuele onvermogen om hogere mogelijkheden te accepteren afgebroken.

Dit stelt je in staat om open te zijn zodat je makkelijker en natuurlijker zult vinden om Spirit Gids communicatie te herkennen, accepteren en erkennen.

Ook, brengt het je een groter begrip en helpt het je daarmee de lagere gedachte te verlaten zodat je meer open staat voor de mogelijkheden van een realiteit die om geloof en vertrouwen gaat in plaats van een meer tastbaar en wetenschappelijk bewezen is.

Deze reiniging zal elk gebrek aan geloof in jezelf of je vermogen om contact op te nemen met een Gids verwijderen.

Meditatie Activatie

Deze activering zal je helpen om jezelf discipline te brengen om een meditatie routine te beginnen en te onderhouden inclusief het opzetten van een Gids contact en communicatie. Het zal je helpen om de geest rust te geven en te horen en luisteren naar het nog kleine stemmetje binnen in je.

Het zal je vibraties en energieën verhogen, zodat je hogere trillingen aantrekt zoals Spirit Gidsen, Engelen, Aartsengelen, Opgestegen Meesters en andere Hogere Wezens van licht.

Spirit Gidsen en Hogere Wezens activering

Deze activering zal je helpen om een diepere connectie te maken met elk type Hoger Wezen dat met jou werkt.
Deze omvatten je Spirit Gidsen, Engelen en Dier Gidsen, Bescherm Engelen, Aartsengel team, Opgestegen Meesters team en elk ander Hoger Wezen van Licht die in elke hoedanigheid met je werkt. Deze activering belichaamt verschillende acties.

Droom Activatie

Deze activering zal je helpen bij het onthouden van dromen en bezoeken van Spirit Gidsen en of Engelen of andere hogere wezens in jouw dromen. Het verbetert je vermogen om je dromen te interpreteren zodat je de belangrijke spirituele berichten kunt ophalen die in je droomstaat aan je meegedeeld worden.

 

Natuur Sjamaan Reiki

Natuur Sjamaan Reiki heeft 3 levels en de energieën verbindt je met de natuur, hogere bron en je ziel energie.

Dit is een geweldig systeem om je verbindingen en de communicatie met de Natuur en Moeder Aarde te verbeteren. Het zal empowerment en persoonlijke kracht brengen.

Er zijn 3 levels, en elke komt automatisch na de vorige. Het is dus één inwijding, die alle drie de levels tegelijk geeft.

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in  andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

Founder: Daelyn Wolf

*Tarief  Natuur Sjamaan Reiki : Call – in op afstand

Drie inwijdingen – € 50,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wat ontvang je na betaling?
 • 3 inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd
 • Downloadbare digitale handleiding
 • Digitaal certificaat
 • Hulp en Ondersteuning  indien nodig
De 3 Levels Natuur Sjamaan Reiki :

Level 1 werkt met het één zijn met de hele natuur.
Eén worden met Moeder Aarde en het verplaatsen van je energie in het “Ik ben” bewustzijn.

Level 2 werkt om je te verplaatsen naar geleide meditatie voor energie expansie, zelfontdekking en empowerment.

Level 3 werkt om je open te stellen voor de natuur communicatie met dieren, planten en Moeder Aarde.
Het opent je psychische energie om je te helpen de spirituele leiding te ontvangen van de natuur deva’s, en nog veel meer.

Engelen bol van Licht

Het creëren van een Engelen bol van Licht / Chi – ball is een proces dat je toestaat om een bol te creëren die helende energie, Liefde, Licht en Bescherming, bevat.

Door de afstemming op deze energie kun je de bol van engelenliefde en licht verzenden naar een ontvanger. De bol van energie blijft totdat de ontvanger de bol oproept om te ontvangen.

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in  andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

Gechanneld door: Maureen Delaney en Tami MacDowell

*Tarief  Engelen Bol van Licht:

Call – in op afstand

Een Inwijding – € 50,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wat ontvang je na betaling?
 • 1 inwijding in een chi-ball voor onbepaalde tijd
 • 1 downloadbare digitale handleiding
 • 1 digitale certificaat
 • Hulp en ondersteuning indien nodig
Engelen Bol van Licht:

Er is geen tijdsdruk, geen haast om klaar te zijn om de energie op een bepaalde tijd te ontvangen om geheeld of afgestemd te worden. Zodra een Engelen bol van Licht is gemaakt behoudt het de intentie.

Als je deze Bol hebt gemaakt, blijft het in de sferen bestaan totdat de ontvanger deze wilt ontvangen en aangeeft deze te willen ontvangen.

Hierdoor kan de tijd genomen worden om zich mentaal en geestelijk voor te bereiden om de intentie te ontvangen.

Je hoeft je maar één keer voor te bereiden om afgestemd te worden op de Engelen bol van Licht.Zodra je de afstemming ontvangen hebt blijft deze bol in je Hart Chakra.

De Bol van Engelen Liefde en Licht kan worden verzonden naar de ontvanger en de energie is in deze Bol en zal daar ook verblijven.

Op deze manier kun je inwijdingen in “tijd” zetten, maar ook healings kun je ermee in tijd zetten.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze licht bol, volstaat het om je hartchakra aan te raken en de bol zal ontstaan en reageren op je intentie.

Belangrijk:

Ben je een healer en geeft je inwijdingen door en/of healings dan kan je veel aan deze inwijding hebben.

Wanneer je geen healings en/of inwijdingen geeft ,dan heb je niets aan deze inwijding.

Spirit Energie Healing

Is een krachtig en compleet systeem voor de behandeling van de hele persoon, geest, lichaam en spirit.

Het werkt met alle systemen van het lichaam om dit aan te passen en te genezen en het in balans brengen van de trillingen van de mentale, emotionele, fysieke en spirituele aspecten van jouw wezen.

Is het ontvangen van deze inwijding goed voor mij?

Iedereen kan deze Inwijding ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in  andere energie systemen.

Mijn advies is wel dat als je de energie  door wilt gaan geven dat je bekent bent met werken met energie.

Founder: Hari Andri Winarso

*Tarief  Spirit Energie Healing : Call – in op afstand

Een inwijding – € 50,00 

(inclusief cursusmateriaal & Certificaat )

Wat ontvang je na betaling?
 • 1 inwijding in een chi-ball voor onbepaalde tijd
 • Downloadbare digitale handleiding
 • Digitaal certificaat
 • Hulp en Ondersteuning  indien nodig
Spirit Energie Healing:

passeert je bewustzijn en verbindt zich in de cel geheugen en wijsheid van het lichaam.

Emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel geheugen wordt opgeslagen als energie in ons lichaam en kan verschillende vormen aannemen, waaronder lichamelijke en psychische aandoeningen.

Leren om te verbinden met en gebruik maken van de Spirit helende energie kan je helpen om jezelf te ontdekken en te behandelen van de onderliggende oorzaken van stress, angst, pijn en ziekte.

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Hoe werkt een Spirituele Inwijding op Afstand?

Deze inwijding wordt op afstand gegeven. Net zoals je mensen op afstand kan behandelen, kun je ook een inwijding doorgeven op afstand. Dit doen we met een bal van energie (Chi Bal) ,die we in tijd en ruimte klaar zetten voor onbepaalde tijd in de kosmos.

De ontvanger bepaald zelf wanneer deze opgehaald wordt. Dit is via een call-in methode. De call-in methode werkt door middel van het Hogere zelf en de intentie die via de energie bekrachtigt wordt.

De inwijding op afstand is volkomen veilig en beschermd tijdens het sturen en het ontvangen van de chi bal er kunnen geen schadelijke energieën mee gestuurd worden.

Een voordeel van deze inwijdingen zijn dat het een eenvoudige methode is en dat het gehele proces vanuit de kosmos wordt geregeld. 

Hoe ervaar je de inwijding?

De zender stuurt met intentie via de kosmos de inwijding door naar de ontvanger en deze kan op een geschikt moment de inwijding via de call-in methode ontvangen.

Door een rustige omgeving op te zoeken en een moment van meditatie te doen, om je volledig te kunnen ontspannen, kan je de inwijdingsproces laten plaatsvinden. Afhankelijk van de soort inwijding kan het proces 10 tot 20 minuten duren. Dit kan verschillen per persoon.

Als je meerde afstandsinwijdingen wil doen kan dat uiteraard , maar tussen de inwijdingen moet er zeker 3 tot 5 dagen rust zijn, zodat de inwijding op een goede manier kan inwerken en ontvangen worden.

 Uiteraard ben ik beschikbaar als je vragen hebt over de Spirituele Afstand Inwijding. Je kunt mij een Whatsap of een Email bericht sturen met jou vraag.Je krijgt de digitale handleiding en het certificaat via email toegestuurd.

Wat levert een Spirituele Afstand Inwijding op?

Vergroting van het hoger bewustzijn

De Spirituele inwijdingen op afstand zijn een belangrijke spirituele reis, die zorgen voor een vergroting van het hoger bewustzijn. Oude stukken mogen losgelaten en opgeruimd worden. Je staat meer open en hebt een betere verbinding met de universele energie.

Nieuwe Kansen

De Spirituele inwijdingen op afstand openen als het ware een nieuwe deur voor de toekomst. Je bent bewuster dan ooit en voelt meer. Dit helpt je in je dagelijks leven, bijvoorbeeld op de werkvloer of in relaties. Daarnaast kun je, afhankelijk van de inwijding, deze gaan zetten om anderen te gaan ondersteunen, eventueel vanuit een eigen praktijk.

Rust

De Spirituele inwijdingen op afstand zorgen voor meer rust in je hele systeem, doordat je zelf ook in een proces gaat en oude stukken los mag laten. Daarnaast word je energetische systeem en lichaam opgevuld met liefdesenergie.

Praktisch

Als je nog niet eerder iets met een Spirtuele Inwijding gedaan hebt, dan gaan we samen kijken wat bij jou past.

De inwijdingen zijn individueel en op afstand, het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met de energie van de inwijding.

Uiteraard ben ik beschikbaar als je vragen hebt over de Spirituele Afstand Inwijding. Je kunt mij een Whatsap of email bericht sturen met jou vraag.

 

Veelgestelde vragen

Er worden veel verschillende Spirituele Inwijdingen aangeboden, welke kies ik?

Dat klopt, Je mag je eigen intuïtie gebruiken wat jou aanspreekt. Daarnaast kunnen we uiteraard even overleggen wat het beste bij jou past.

Ik heb nog niets gedaan op Spiritueel gebied?

Als je nog niet eerder iets met een Spirtuele Inwijding gedaan hebt, dan gaan we samen kijken wat bij jou past.

De inwijdingen zijn individueel en op afstand, het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met de energie van de inwijding.

Belangrijk:

Een behandeling, sessie, consult of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Wat anderen zeggen:

Mijn ervaring bij Para Centrum De Roos is heel fijn , Jolanda legt alles heel duidelijk uit en heeft mij in laten zien wie ik ben.

Ik heb de Gold Reiki op afstand mogen ontvangen, dat was erg bijzonder omdat dit de eerste keer was dat ik dit op deze manier hebt gedaan, daardoor ben ik sterker geworden en weet ik veel meer mijn grenzen aan te geven. 

Ronald, Rotterdam

Ik kom al vele jaren bij Jolanda van Bavel, Para Centrum De Roos. Ik heb de Inwijding Kundalini Reiki op afstand gedaan , het heeft mij inzichten gegeven en ik heb geleerd om in mijn eigen kracht te staan. Ik heb haar ervaren als eerlijk en oprecht.

Zij geeft je hoop en inzichten waardoor je gaat groeien. Maar wel op de manier die voor jou goed is, en op je eigen tempo. Zij is een helper Pur Sang en zeer bedreven in wat ze doet, staat altijd voor je klaar.

Anja, Capelle a/d IJssel

Wil je meer Spirituele Afstemmingen?

Start met een inwijding.

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.