Selecteer een pagina

Ervaar je Blokkades in je Energie of lijkt het dat je maar niet tot rust kunt komen?

Een behandeling brengt je lichaam en je hoofd tot rust. Daarnaast kan het lichamelijke klachten verlichten.

Een Ontspannende Behandeling lost blokkades op en zorgt voor vernieuwde energie en rust in je lijf.

In deze drukke maatschappij “moet” je van alles. Grote kans dat je allerlei ballen omhoog moet houden, op je werk, als ouder, in je relatie, als vriend(in)… Het huishouden gaat ook niet bepaald vanzelf en dan hebben we het nog niet eens over de onverwachte gebeurtenissen die altijd op het verkeerde moment komen. Zeker als je de afgelopen periode iets ingrijpends hebt meegemaakt, dan is het bijna vanzelfsprekend dat je lichaam en geest te weinig rust gehad heeft.

Een behandeling is echt een cadeautje voor jezelf!

 

Reiki Behandeling

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk ,als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Door middel van handoplegging heb je een wijze van ‘genezen’ gevonden, die het proces van ‘genezen’ zowel op het geestelijke als op het lichamelijk vlak op gang brengt.

Terwijl je relaxt ligt op de lounge stoel, wordt door middel van verschillende en bepaalde handposities universele energie doorgegeven. Als je het onplezierig vindt om direct aangeraakt te worden dan houd ik mijn handen enige centimeters boven je lichaam. Aanrakingen en alle posities die je als onplezierig ervaart, worden uiteraard vermeden. Reiki vindt altijd de juiste weg.

Reiki op Afstand

Ik stuur met behulp van symbolen de universele energie (Reiki) naar je toe. Hierbij is de intentie van mij het belangrijkste. De symbolen zijn een sleutel waarmee het makkelijker is om toegang tot de Reiki energie te krijgen. De behandeling is verdeeld over 3 dagen van elk 15 minuten.

Tarieven:

* Reiki Behandeling 60 min €80,00 of 90 min €110,00

* Reiki op Afstand €75,00 (onderverdeeld in drie dagen)

 

Healing

In ons lichaam en om ons heen bevindt zich energie. Je bent je daar misschien niet altijd bewust van. Als je niet lekker in je vel zit, is de kans groot dat er ergens een blokkade is in die energie. Als er teveel energieblokkades in je energieveld zitten, kan je je lichamelijk en geestelijk niet goed voelen.

Tijdens een healing werk ik aan het herstellen van het energieveld van je lichaam ( = Chakra`s) en je Aura. Als healer dien ik als kanaal van energie en bewustzijn. Ik stem op jouw energie af en laat energie via mijn handen naar jou stromen. De energie komt in contact met jouw energieveld en zorgt ervoor dat het zelf herstellend genezend vermogen van jou wordt gestimuleerd.

Hierdoor kunnen blokkades in jouw energieveld verdwijnen. Een healing brengt je lichaam in een andere frequentie, hierdoor ontspant je lichaam en kan het herstellen en weer in balans komen. Een healing is rustgevend en hierdoor vooral geschikt voor mensen met stress klachten, ernstige vermoeidheid, astma/bronchitis, darm- en spijsverteringsklachten etc. Ook helpt het om in een moeilijke situatie rust en liefde te ervaren zodat er wat afstand komt van de lastige situatie waarin je je bevindt, zodat je weer makkelijk verder kan.

Healing op Afstand

De behandeling is verdeeld over 3 dagen van elk 15 minuten. Ik maak jou energie schoon en kijk of er blokkades zijn, tevens voel ik of jouw huis goed aan voelt in energie.

Tarieven:

* Healing Behandeling 60 min €80,00 of 90 min €110,00

* Healing op Afstand €75,00 (onderverdeeld in drie dagen)

Chumpi Stone Healing

De chumpi stones, khuyas, is een set van stenen. De stenen zijn dragers van heilige energie die in verbinding staan met de Apu’s in de Andes, Peru. Het aantal bulten op een chumpi steen vertegenwoordigd een Apu’s of heilige berg.

Deze set chumpi stenen bestaat uit 7 stenen met op iedere steen een archetype, is verbonden met een chakra, een (kracht) plaats in de Andes. In elke steen is een archetype gegraveerd, zoals: de jaguar, slang, condor, kolibrie, zon, maan.

Deze zeer krachtige healing methode met de bekende Chumpi Stones uit Peru, blijkt enorm krachtig voor iedereen die er een ontvangt. Ieder krijgt daarbij die dingen naar zich toe die voor hem of haar van belang zijn. Dit kan zowel fysiek als mentaal als op zielsniveau zijn, afhankelijk van wat er nodig is. Er zijn tijdens de healing mooie reizen gemaakt, veel warmte waargenomen, en ook de zielsdelen zijn voelbaar teruggekeerd. De chumpi’s, vergelijkbaar met wat wij kennen als chakra’s, zijn banden van kracht op en rond het lichaam, waarmee onze energie verbonden is aan verschillende fysieke en mentale aspecten van ons lichaam.

Een healing met de chumpi stones brengt deze chumpi’s (= Chakra`s) in balans, voorziet ze van kracht, haalt oude en vuile energie weg en brengt kracht en energie terug waar mogelijk. Ook bevat deze healing een gedeeltelijke soulretrieval, waarbij afgesplitste deeltjes van de ziel worden teruggeroepen, zodat je weer heel kunt worden, en je trauma’s, angsten, schrik momenten en pijnen kunt verwerken en helen. Tijdens de healing wordt er gewerkt met de chumpi stones uit Peru. Deze zijn daar gemaakt van uitgehouwen steen, en bewerkt door Paco’s met de juiste kennis en respectvolle benadering.

 

Tarieven:

* Chumpistone Behandeling 60 min €80,00 of 90 min €110,00

Healy

Ben je al bekend met Healy? Healy is een bijzondere innovatie op gebied van gezondheid en welzijn. De technologie van Healy maakt gebruik van frequenties om jouw bio-energetisch veld in balans te brengen.

Healy is een medisch gecertificeerd, handzaam en uniek apparaat dat je met Bluetooth verbinding kan bedienen via je telefoon. Het gebruikt geïndividualiseerde frequenties om je lichaam en geest in balans te brengen.

Healy ondersteund je zelfherstellende vermogen en helpt je veerkrachtiger te worden. Er zijn verschillende Healy opties en verschillende Healy programma’s voor belangrijke facetten van het leven.

Alles is energie

Alles is energie, alles is trilling. Trillingen zijn frequenties. Healy herstelt door middel van het zenden van frequenties je bioenergetische balans.Ons lichaam is één vibrerende massa moleculen met hun atomen en daaromheen bewegende deeltjes die verschillende trillingen teweeg brengen. Alle cellen in je lichaam hebben een frequentie. Zo’n cel kan door verschillende oorzaken verstoord raken. Bijvoorbeeld door emotionele blokkades, fysieke overbelasting.

Medisch gecertificeerd

Healy is een medisch gecertificeerd apparaatje en bewezen effectief bij ondersteuning van chronische pijn, skeletpijn, fibromyalgie, migraine, alsmede psychische stoornissen zoals angst, depressie, en daarmee verbonden slaapproblemen.

Healy kan ook ondersteuning geven bij emotionele of hormonale balans, stress, organen, allergieën, huid, haar, meridianen, chakra’s en nog veel meer. Voor deze toepassingen wordt Healy niet erkend door de medische wetenschap. Persoonlijk ervaar ik de positieve invloed omdat ik mijn Healy dagelijks gebruik.

 

Tarieven:

* Healing & Healy Behandeling 60 min €80,00 of 90 min €110,00

Healing & Healy Behandeling:

Behoefte aan ontspanning en balans? Wil je even een energie boost? Dit is een unieke en krachtige energetische behandeling die helemaal afgestemd is op jou!

Ik ga samen met jou bepalen welke Healy programma het beste past, om jou emotionele en lichamelijke balans te bevorderen, De healy wordt na het starten van het programma op het lichaam geplaatst.

Daarnaast ga ik je een healing geven op lichamelijk & emotioneel gebied, dus eigenlijk twee behandelingen ineen!

Tijdens een healing werk ik aan het herstellen van het energieveld van je lichaam ( = Chakra`s) en je Aura. Als healer dien ik als kanaal van energie en bewustzijn. Ik stem op jouw energie af en laat energie via mijn handen naar jou stromen.

De Healy Programma`s:

Op dit moment zijn er meer dan 120 Healy programma’s beschikbaar die naar functie en toepassingsgebied zijn onderverdeeld in 16 hoofdcategorieën.  

gouden cyclus

GOUDEN CYCLUS

Puur

Het Puur-programma is het ideale startpunt voor iedereen die begint met Healy. Dit programma helpt het energieveld van organismen bij het herstellen van de bio-energetische effecten van milieuvervuiling, gifstoffen, een ongezond dieet en andere negatieve factoren.

Zorg

Wij beschouwen een verzwakt bio-energetisch veld als de oorzaak van vele acute en chronische aandoeningen. Versterk je energieveld door middel van passende oefeningen, gezonde voeding en schoon water. Zorg betekent ‘zorgen voor’, met andere woorden het voorkomen van vele bio-energetische verstoringen.

Balans

Het delicate evenwicht tussen de verschillende lichaamsfuncties is zeer belangrijk voor ons welzijn en onze gezondheid. Balans verwijst naar de bio-energetische balans van de nieren, bloedsomloop, lymfesysteem en hormonen. Het is een ideaal programma voor een diepe bio-energetische vereffening van het energieveld in het lichaam.

Zijn

Wat het programma Balans is voor het lichaam, is het programma Zijn voor de geest. Het programma helpt je bij het terugwinnen van je emotionele evenwicht.

Energie

Prestaties hebben ondersteuning nodig. Ongeacht of je een goedgetrainde wedstrijdatleet bent, een gestreste manager of een drukbezette moeder, het programma Energie helpt je om te gaan met gezondheidsproblemen op een bio-energetische manier.

Ontspannen

Ontspannen staat voor een ontspannend anti-stress-effect. Stress is vaak de oorzaak van verzuring en onevenwichtigheid in het lichaam. Volgens ons worden vele ziekten veroorzaakt door permanente stress. Het moderne leven staat ons niet toe om onze dagelijkse zorgen en stress los te laten, een streven dat volgens ons van essentieel belang is voor herstel.

Loslaten

Er bestaan vele verschillende oorzaken voor pijn. Pijn kan bijvoorbeeld een symptoom zijn van verzuring van weefsels. Als alternatief voor, of als uitbreiding van de klassieke pijntoepassingen in Healy kun je het Nuno Nina Goudcyclus Ontspanningsprogramma gebruiken. In dit programma werk je systematisch in het bio-energetische veld van je lichaam, ongeacht waar de pijn zich in het lichaam bevindt.

pijn / psyche

PIJN/PSYCHE

 • Chronische pijn
  Verzachting van chronische pijn via het CZS (centrale zenuwstelsel)
 • Chronische rugpijn
  Lokale verlichting van chronische rugpijn
 • Tand-kaak lokaal
  Lokale ondersteunende behandeling van pijn in het mondgebied
 • Gewrichten lokaal
  Lokale verlichting van gewrichtspijn
 • Migraine
  Craniale (hoofdzijde) behandeling van migraine
 • Slapeloosheid
  Ondersteunende behandeling van slaapproblemen via het CZS
 • Depressie
  Ondersteunende behandeling van depressieve gevoelens via het CZS
 • Angsten
  Verlichting van angstgevoelens via het CZS

opleiding

LEREN

 • Leren syst.
  Bio-energetische activering van het centrale zenuwstelsel
 • Leren acuut
  Ondersteunt leren via craniale stimulatie
 • Geheugen
  Energetische stimulatie van het hersenmetabolisme
 • Concentratie syst.
  Bio-energetische optimalisatie van de zuurstoftoevoer
 • Concentratie acuut
  Ondersteunt concentratie via craniale stimulatie
 • Examen syst.
  Ondersteuning voorafgaand aan examens via craniale stimulatie
 • Examen acuut
  Energetische balancering van angsten voorafgaand aan tests
 • Stress syst.
  Mentale balancering en bio-energetische stimulatie van creatieve vermogens
 • Stress acuut
  Ondersteunt stemmingsverbetering via craniale stimulatie

fitness

FITNESS

 • Gewicht
  Bio-energetische stimulatie van de organen die afvalproducten verwijderen
 • Spieren
  Bio-energetische optimalisatie van de celregeneratie
 • Bloedsomloop
  Bio-energetische ondersteuning van de bloedtoevoer die het metabolisme ondersteunt
 • Prestatie
  Energetische activering van levensenergie
 • Kracht
  Bio-energetische activering van het bewegingsapparaat
 • Uithoudingsvermogen
  Bio-energetische optimalisatie van het uithoudingsvermogen
 • Herstel
  Bio-energetische stimulatie van de vitaliteit
 • Diepe ontspanning
  Bio-energetische optimalisatie van de ontspanningsfase

functie / slaap

FUNCTIE / SLAAP

 • Activering
  Bio-energetische stimulatie van de mentale helderheid
 • Positieve gedachten
  Energetische oriëntatie richting positieve gedachten
 • Balancering zenuwen
  Bio-energetische bevordering van de beta-status
 • Vermoeidheid
  Energetische vermindering van stressoren
 • Uitputting syst.
  Bio-energetische balancering van adrenalinehormonen
 • Uitputting acuut
  Ondersteunt stressbestendigheid via craniale stimulatie
 • Extreme stress
  Bio-energetische ondersteuning van de mentale en fysieke balans
 • Slaap syst.
  Bio-energetisch geoptimaliseerde verandering naar de deltastatus (diepe slaap)
 • Bedrust
  Bio-energetische bevordering van parasympatische functies (herstel, ontspanning)
 • Evenwichtig slaapritme
  Bio-energetische balancering van de diepe slaapfase
 • Prima doorbloeding
  Bio-energetische activering door middel van ionenbewegingen in het lichaam

mentale balans

MENTALE BALANS

 • Innerlijke kracht syst.
  Energetische bevordering van het zelfvertrouwen bij angstgevoelens
 • Emotioneel welzijn
  Energetisch balanceren van emotionele blokkades
 • Goed voelen syst.
  Energetische activering van het zelfvertrouwen bij neerslachtigheid
 • Tevredenheid syst.
  Energetische balancering van het innerlijke zelfgevoel voor hulp bij het vermijden van verslavings- en compensatiegedrag
 • Tevredenheid acuut
  Ondersteuning van de innerlijke balans via craniale stimulatie voor hulp bij het herstellen van een nicotineverslaving
 • Innerlijke verbondenheid
  “Energetische reorganisatie van het gevoel van psychische volmaaktheid”
 • Welzijn geest
  Energetisch balanceren ter ondersteuning van het vermijden van dwangmatig gedrag
 • Mentaal evenwicht acuut
  Ondersteunt mentaal evenwicht via craniale stimulatie

schoonheid / huid

SCHOONHEID / HUID

 • Innerlijke schoonheid
  Ondersteuning van de samenhang en het uiterlijk van het energieveld
 • Huid
  Bio-energetische ondersteuning van de celorganellen (d.w.z. de ‘organen’ binnen een cel)
 • Haren
  Bio-energetische stimulatie van de follikels
 • Veroudering
  Bio-energetische verzorging van de epidermis
 • Nagels
  Bio-energetische stimulatie van het nagelbed
 • Huidelasticiteit
  Bio-energetische bevordering van het lymfesysteem
 • Wondgenezing lokaal
  Ondersteuning van de cellen door middel van lokale stimulatie
 • Wondgenezing syst.
  Bio-energetische stimulatie van het celmetabolisme
 • Acne syst.
  Bio-energetische bevordering van het gifstoffentransport
 • Littekens syst.
  Balancering van energetische storingsvelden in littekens
 • Littekens lokaal
  Lokale stimulatie van littekenweefsel

bio-energetische balans 1

BIO-ENERGETISCHE BALANS 1

 • Immuunsysteem
  Activering van het bio-energetische
  afweersysteem in het lichaam
 • Verkoudheid
  Bio-energetische kalmering van de slijmvliezen
 • Allergie
  Bio-energetische balancering voor hulp bij het verzachten van allergische reacties
 • Ogen
  Energetische balancering van het zichtvermogen
 • Hormonen
  Bio-energetische balancering van het hormoonsysteem
 • Ingewanden
  Bio-energetische stimulatie van de ingewandenfuncties
 • Zenuwen
  Bio-energetische regulatie van het zenuwstelsel
 • Beweeglijkheid
  Bio-energetische mobilisatie van de gewrichten
 • Bloedsomloop
  Bio-energetische stimulatie van de energietoevoer in het lichaam
 • Potentie
  Bio-energetische stimulatie van de voortplantingsorganen
 • Menopauze
  Bio-energetische regulatie van de hormonale balans
 • Menstruatie lokaal
  Lokale ontspanning van de onderbuik

bio-energetische balans 2

BIO-ENERGETISCHE BALANS 2

 • Gastro-intestinaal
  Bio-energetische balancering van het maag-darmkanaal
 • Infecties
  Balancering van het bio-energetische afweersysteem
 • Amandelen
  Energetische balancering van het immuunsysteem bij infecties
 • Leverfunctie
  Bio-energetische bevordering van het levermetabolisme
 • Intolerantie
  Bio-energetische verzorging van voedseltolerantie
 • Gifstoffen
  Bio-energetische stimulatie van de uitscheidingsprocessen in het lichaam
 • Hoofd
  Bio-energetische vermindering van spanningen
 • Prostaat
  Energetische ondersteuning van de prostaatklier
 • Longfunctie
  Bio-energetische optimalisatie van de longfunctie
 • Schildklier
  Bio-energetische regulatie van de schildklierfunctie
 • Gewrichten en botten
  Bio-energetische stimulatie van de uitscheiding van metabolismeproducten
 • Ischias lokaal
  Lokale stimulatie van het ischias-zenuwgebied

meridianen 1

MERIDIANEN 1

 • Allergie
  Energetische desensibilisatie van de energiestroming
 • Bindweefsel
  Energetische regulatie van het bindweefsel
 • Blaas
  Regulatie van de energieregeling van de blaas
 • Dikke darm
  Harmonisatie van het energieveld van de dikke darm
 • Dunne darm
  Harmonisatie van de energieregeling van de dunne darm
 • Vetdegeneratie
  Energetische regulatie van de celopname
 • Galblaas
  Energetische regulatie van de vetvertering
 • Gewrichten
  Energetisch balanceren van de beweegbaarheid
 • Huid
  Energetische bevordering van de energiepaden van de huid
 • Hart
  Energetische stimulatie van de hartenergie

meridianen 2

MERIDIANEN 2

 • Hormoonhuishouding
  Energetische balancering van de hormoonhuishouding
 • Bloedsomloop
  Energetische regulatie van de bloedcirculatie
 • Lever
  Energetische regulatie van het metabolisme
 • Longen
  Energetische balancering van het ademhalingssysteem
 • Lymfesysteem
  Bio-energetische regulatie van het lymfesysteem
 • Maag
  Energetische harmonisatie van de maagfunctie
 • Milt-alvleesklier
  Stimulatie van het energieveld van de milt en de alvleesklier
 • Zenuwmeridiaan
  Energetische harmonisatie van de zenuwfunctie
 • Nieren
  Energieregeling van de vloeistofbalans
 • Organen algemeen
  Harmonisatie van de energiestroming in de organen

chakra's

CHAKRA’S

 • Kruin-chakra
  Energetische harmonisatie van de thema’s van het kruinchakra en de verbinding met het hogere ik
 • Derde oog-chakra
  Energetische harmonisatie van de thema’s van het derde oog-chakra en de versterking van de intuïtie
 • Keel-chakra
  Energetische harmonisatie van de thema’s van het keelchakra en de bevordering van de constructieve communicatie
 • Hart-chakra
  Energetische harmonisatie van de thema’s van het hartchakra en de stimulatie van de gebalanceerde empathie
 • Navel-chakra
  Energetische harmonisatie van de thema’s van het navelchakra en de versterking van het zelfvertrouwen
 • Sacraal-chakra
  Energetische harmonisatie van de thema’s van het sacrale chakra en de stimulatie van de creativiteit
 • Wortel-chakra
  Energetische harmonisatie van de thema’s van het wortelchakra en de activering van het basisvertrouwen

beschermingsprogramma's

BESCHERMING

 • Algemene bescherming
  Energetische afscherming
 • Electrosmog
  Energetische balancering van de tolerantie voor de zogenaamde ‘elektrosmog’.
 • Cel
  Bio-energetische versterking van de cel
 • Mentaal
  Energetische bevordering van het heldere waarnemingsvermogen
 • Slapen
  Energetische bescherming tijdens de slaap
 • Geopathie
  Energetische vermindering van de gevoeligheid voor interferentievelden
 • Subtiel
  Energetische bescherming tegen externe invloeden
 • Planeten
  Harmonisatie van de invloed van planeten

diepe cyclus

DIEPE CYCLUS

 • Eerste toediening Verbinding maken en gevoel krijgen voor frequentietoepassing. Energetische stimulatie van Nieren en Longen. Vermindering van overgevoeligheid en toename van evenwichtigheid
 • Tweede toediening Opvolging van Eerste toediening. Energetische stimulatie van Nieren en Longen. Vermindering van overgevoeligheid en toename van evenwichtigheid
 • Derde toediening Opvolging van Tweede toediening. Energetische stimulatie van Nieren en Longen. Versnelde ontgifting
 • Levensadem Energetische stimulatie van de Longen en behandeling van alle energetische aandoeningen in het omringende gebied
 • Ontgifting Volledige energetische ontgifting van verschillende systemen zoals Nieren, Longen, Lever, spijsvertering, lymfesysteem en bloedsomloop
 • Vertering Energetische stimulatie van maag, darmen, pancreas en galblaas
 • Naar de wortels gaan Bio-energetische stimulatie op mentaal en emotioneel niveau en biochemische processen die met deze niveaus in verband worden gebracht
 • Bloedsomloop Energetische stimulatie van de bloedsomloop en de cellen voorzien van zuurstof. Stimulatie van Longen en Nieren en ontspannen van de spieren
 • Vernieuwing Energetische stimulatie voor het herstel van botten, huid, pezen, bloedvaten, zenuwen, spieren en DNA na trauma, blessure of operatie
 • Nieren vrouw Energetische stimulatie bij problemen met nieren, bijnieren, blaas, urinewegen, eierstokken, geslachtsorganen en aanverwante bio-energetische problemen bij de vrouw
 • Nieren man Energetische stimulatie bij problemen met nieren, bijnieren, blaas, urinewegen, prostaat, geslachtsorganen en aanverwante bio-energetische problemen bij de man
 • Innerlijke rust Energetische stimulatie van innerlijke rust en een emotioneel en spiritueel evenwicht

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Belangrijk

Een behandeling, sessie, consult of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Healy

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

De onderzoeken met betrekking tot de genoemde indicaties werden niet met de Healy uitgevoerd, doch de parameters die in de Healy worden gebruikt, zijn gebaseerd op de vermelde onderzoeken.

Hoe werkt een Behandeling?

Een behandeling wordt over het algemeen als zeer ontspannend ervaren, en zet vaak een hoop in beweging. Je bent welkom voor de behandeling in mijn knusse, warme en rustige behandelruimte op de relaxstoel.

Tijdens de behandeling check ik altijd wat je nodig hebt. Een dekentje? Wil je graag muziek, of juist niet? Heb je verder nog iets nodig?

Afspraken vinden plaats in mijn praktijk, maar kunnen eventueel ook op afstand plaatsvinden. Alles is immers energie! Ik kan makkelijk afstemmen op jou, ook als je niet in de buurt bent. Je zorgt dan zelf voor de nodige rust en ruimte en een zoveel mogelijk ontspannen lichaamshouding.

Afhankelijk van welke behandeling het beste aansluit, stuur ik je energie en los ik blokkades op. Het kan zijn dat je je na een behandeling heel moe voelt, of dat je bijvoorbeeld spontaan een huilbui krijgt. Dit hoort erbij. De kracht van de behandeling kan nog een aantal dagen doorwerken.

Energiewerk is best ongrijpbaar, zeker als je er nog niet bekend mee bent. Ik kan je er nog meer over uitleggen, maar het zal waarschijnlijk nooit volledig te begrijpen zijn met je “hoofd”, je moet het zelf ervaren. De behandeling zorgt voor rust (en hoe vaak hebben we dat nou echt…), wat ervoor zorgt dat je lichaam zichzelf kan herstellen.

 Wat levert een Behandeling op?

Rust in je Hoofd en Lichaam

De behandeling brengt je hele systeem letterlijk tot rust. Je “moet” even helemaal niets. Aan het einde van de behandeling zijn blokkades uit je energieveld gehaald en ervaar je een diepe, lichamelijke ontspanning. Grote kans dat het daarnaast eindelijk rustig is in je hoofd!

Verlichting van Fysieke Klachten

Je lichaam is oneindig krachtig en geeft niet voor niks signalen. Je lichaam geeft continu boodschappen. Het kan zijn dat je daar informatie over doorkrijgt tijdens de behandeling. De behandeling geeft je lijf een duwtje in de goede richting om zichzelf te helen, waardoor jouw fysieke klachten worden verlicht.

Vernieuwde Energie

Doordat blokkades zijn opgelost, kan de energie vrij stromen en krijg jij ook meer energie! Alles voelt minder zwaar en je hebt weer zin om dingen te ondernemen.

Praktisch

Een behandeling is altijd op maat.

De kosten voor een Behandeling:
Reiki, Healing en Chumpi stone: 60 minuten – €80,00
Reiki, Healing en Chumpi stone: 90 minuten – €110,00.

Afstand Behandeling:
Reiki of Healing : €75,00 (onderverdeeld in 3 dagen)

Healing & Healy Behandeling:
60 minuten – €80,00 of 90 minuten – €110,00

Je kunt betalen per pin, tikki of contant in de praktijk. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

De behandelingen vinden plaats bij Para Centrum de Roos ,Jeruzalemstraat 51, 3061GM, Rotterdam. (Betaald parkeren) of op Afstand.

 

Veelgestelde vragen

Ik loop bij een psycholoog of andere hulpverlener, kan dit samen?

Ja hoor, het is vaak een mooie aanvulling. Laten we even contact hebben om jouw situatie te onderzoeken.

Voor wie is een Reiki behandeling of Healing geschikt?

Een reiki behandeling of healing is voor zowel volwassenen als kinderen geschikt. De energie waarmee in contact gekomen wordt is afgestemd op de ontvanger. Als je (hoog)gevoelig bent, kun je veel baat hebben bij een behandeling. Je lichaam reageert vaak sterk op energie. En juist als je (hoog)gevoelig bent, heb je vaak extra snel “last” van de wereld om je heen, doordat die jou uitput.

Heeft een Behandeling alleen effect als ik er in geloof?

Nee ook als je sceptisch bent of vraagtekens hebt, doet de energie zijn werk wel. Wel is het zo dat je er enigszins open voor moet staan. Ik raad het af om te komen als je alleen op advies van iemand anders komt en er zelf niets voor voelt.

Belangrijk

Een behandeling, sessie, consult of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Wat anderen zeggen:

Ik ken Jolanda al 20 jaar .
In deze 20 jaar heb ik veel met haar gedaan en beleefd.
Door haar heb ik mij spiritueel verder kunnen ontwikkelen en heeft mij vanuit de spirituele wereld veel laten ervaren . Zij is rustig, positief en heeft een enorme spirituele kennis, waardoor zij veel inzichten heeft en geeft.

Ook haar healingen die zij geeft hebben altijd een uitwerking die zijn sterk merkbaar en gaan verder dan de gewone aanrakingen.
Ik vind haar een vakvrouw in haar spirituele werk en ben blij dat ik haar heb leren kennen.

Jeannette, Rotterdam

Ik beveel Para Centrum De Roos graag aan bij mensen die geïnteresseerd zijn in de spirituele wereld.
Ik ben heel selectief met paragnosten en toen ik 15 jaar geleden een cursus intuïtieve ontwikkeling volgde voelde Jolanda gelijk goed aan.
Jolanda ziet snel je situatie waar je in zit en helpt je met tips. Het is aan jezelf wat je ermee doet. Soms heb je sneller resultaat bij Jolanda dan een psycholoog zeg ik wel eens. Ook kom ik voor reiki behandelingen bij Jolanda je gaat als herboren naar buiten. Wil je een vertrouwde sessie maak een afspraak met Jolanda!

Karin, Schoonhoven

Interesse in een Behandeling?

Bellen kan ook naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.