Selecteer een pagina

Afspraak maken Hypnose Sessie

De inhoud van de  Hypnose Sessie wordt vertrouwelijk behandeld.

Je begrijpt dat je altijd het proces zelf kunt beginnen en beëindigen en bent op de hoogte van het concept en geeft de hypnotherapeut toestemming t.b.t. de behandeling. Je kunt geen rechten ontlenen aan resultaten die voortvloeien uit de behandeling, Je begrijpt dat de hypnose geen vervanging is voor medische zorg en je zult jouw eventuele medicatie nooit stoppen zonder advies van jouw medische specialist of huisarts. Je bent op de hoogte van de mogelijkheden en beperkingen die hypnose biedt. Bij hypnotherapie is dat rust en inspanning en geen resultaatverplichting.

Een consult, een sessie, een cursus, een behandeling of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Door onderstaand formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid (AVG) zoals beschreven op deze website.

Praktisch

Een Hypnose sessie duurt +/- 90 minuten (Inclusief Intake).

Indien je naar de praktijk komt, kan je betaald parkeren voor de deur.
Je kunt betalen per pin, tikki of contant in de praktijk. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Vul onderstaand formulier in

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. * = een verplicht veld.

Hypnose: (Maak een keuze *)

Op welke dag(en) komt het voor jou het beste uit? (Meerdere opties)

Welk dagdeel komt het jou het beste uit? (Meerdere opties)

Wil je een factuur? *

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van Para Centrum De Roos:*

14 + 15 =