Selecteer een pagina

Keer naar binnen, wees stil en verander alles wat moet worden veranderd

Ik help je om je lichamelijk en emotionele pijn te verlichten met hypnose. Je wordt zelf weer de regisseur over je leven!
Meer over HypnoseEerste Sessie Boeken

Krijg de regie over je leven terug!

Wellicht herken je dat iets op dit moment niet lekker loopt. Wellicht komt dat door fysieke klachten, of juist doordat je emotioneel niet lekker in je vel zit. Grote kans dat je dat al hebt geprobeerd te veranderen, maar dat je weer terugviel in je oude patronen. Logisch! Meer dan 95% van alles wat we doen gebeurt namelijk automatisch, vanuit ons onderbewustzijn. We proberen onze patronen en ons gedrag te veranderen met wilskracht, maar dat kan duurt lang en is vermoeiend.

Met hypnose werk je op de diepe laag van het onderbewustzijn. Tijd om op een diepere laag te kijken naar wat er echt speelt!

Afvallen & Verslaving

Roken, Stress-eten en Drinken

Emotionele Klachten verlichten

Angst, Zelfvertrouwen, Depressie, Burn-out, Stress

Lichamelijke Klachten verlichten

Pijn, Migraine, Hooikoorts

Trauma & Regressie

Verwerk ingrijpende Gebeurtenissen

Overige Hypnose Toepassingen

Hypnose voor kinderen, Hypnose bij ADHD, het Simpson Protocol & EMDR

Ik help je om je problemen bij de oorzaak aan te pakken!

Mijn naam is Jolanda. Ik ben al vele jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach en geef ook diverse masterclasses. Met mensen werken en coachen is mijn passie. Ik ben Internationaal Register Hypnotherapeut en heb mijn opleiding gevolgd bij HypnoWorld opleidingen.

Wat ik zo mooi vind aan hypnose, is dat het heel effectief is omdat je werkt met het onderbewustzijn en zonder toeters en bellen. Ondertussen heb ik al heel veel mensen mogen begeleiden, waarbij letterlijk en figuurlijk hun leven veranderd is.

Hoe hypnose anderen heeft geholpen

Hypnose Centrum Roos werd mij aanbevolen door een vriendin. Ik voelde de behoefte om via een hypnose sessie te kijken naar een thema dat in mijn familie steeds terugkeert als blokkade. De hypnose was totaal niet zoals ik me had voorgesteld. Ik bleef helder en tegelijkertijd was er een overgave aan een hoger weten. Na afloop merkte ik een enorm groot effect in mijn dagelijks leven. Er was vanaf kind af aan al een onverklaarbaar gevoel van onzekerheid, dat was totaal verdwenen. Niet alleen verbeterd, maar echt volledig weg, vanaf diezelfde dag! Ik heb het gevoel dat ik sinds die hypnose meer mijn leven kan leiden zoals het bedoeld was.

Yolanda

Vlaardingen

Hypnose stoppen met roken mei 2020.
In mei 2020 heb ik bij Jolanda de hypnose stoppen met roken ondergaan, vanaf dat moment heb ik ook geen sigaretten meer opgestoken, en ben ik een niet roker geworden zelfs toen mijn zoon 1 maand later overleed had ik geen behoefte om te roken door de hulp van Jolanda. En nu 9 maanden februari 2021 ben ik nog steeds super blij en dankbaar dat ik de hypnose heb ondergaan. Raad het zeker aan veel liefs.

Monique

Heerjansdam

Starten met hypnose? Ik help je graag!

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.